Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Συγκλονίζει το φρικτό έγκλημα στο συνοικισμό Αλάν Κογιού στην Κομοτηνή

Συγκλονίζει το φρικτό έγκλημα στο συνοικισμό Αλάν Κογιού στην Κομοτηνή

0
viasmos

Βρέθηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου καθ’ υπόδειξη του 15χρονου δράστη που ομολόγησε την πράξη του

Η νεκροψία έδειξε βιασμό και στραγγαλισμό. Σχηματίστηκε κατηγορία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία με πρόθεση

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει από προχθές Δευτέρα 23 Ιανουαρίου την περιοχή μας και όλη την χώρα. Πρόκειται για το ειδεχθές έγκλημα ενός μικρού παιδιού, του 6χρονου Ρομά Μεχμεταλή Σεζάλ, από τον συνοικισμό Αλάν Κογιού της Κομοτηνής που χάθηκε την Κυριακή και το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε 200 μέτρα από το σπίτι του σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών.

15χρονος ο δράστης – Ομολόγησε το φρικαλέο έγκλημα

Ο μικρός Σεζάλ, ο οποίος εξαφανίστηκε την Κυριακή και μάλιστα το «Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει «Amber Alert». Το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής που ανέλαβε την υπόθεση προσήγαγε ως ύποπτο ένα 15χρονο που διέμενε παλαιότερα στον συνοικισμό όμως έχει καιρό που έχει φύγει και διαμένει στην Κομοτηνή. Κατά την προανακριτική διαδικασία ο 15χρονος ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σπίτι όπου είχε κρύψει το άψυχο σώμα του μικρού Σεζάλ.Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο μισογκρεμισμένο σπίτι και βρήκαν το σώμα του σκεπασμένο με μπουφάν. Διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού και διατάχθηκε νεκροψία νεκροτομή.

Βίασε και στραγγάλισε το μικρό παιδί

Συγκλονισμένος ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που διενέργησε την νεκροψία – νεκροτομή μίλησε στο «Ε» για τον τρόπο που δολοφονήθηκε το μικρό παιδί. Σύμφωνα με ευρήματα το μικρό παιδί βιάστηκε άγρια και στην συνέχεια στραγγαλίστηκε. Στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές σε τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, που δείχνουν ότι ο φερόμενος ως δράστης στραγγάλισε τον 6χρονο αφού του έκλεισε τις αναπνευστικές οδούς προκειμένου να μην μπορεί να φωνάξει. Ο κ. Κιφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό.

Σχηματίστηκε κατηγορία για βιασμό αποπλάνηση και ανθρωποκτονία με πρόθεση

Άτομα που διαμένουν στον συνοικισμό μίλησαν σε ΜΜΕ της Ροδόπης και ανέφεραν πως ο δράστης έχει πέσει και ο ίδιος θύμα βιασμού και γι αυτό τον λόγο έφυγε από τον συνοικισμό. Είπαν επίσης ότι ο 15χρονος είχε αποπειραθεί να βιάσει κι άλλη φορά με αποτέλεσμα να συλληφθεί και στην συνέχεια όμως να αφεθεί ελεύθερος. Πρόκειται για καταγγελίες που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από την Αστυνομία. Να σημειώσουμε πως το θύμα ήταν κωφό το ίδιο και ο δράστης, ο οποίος με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του με τις κατηγορίες για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία με πρόθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…