Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Εγκρίθηκαν 3 θέσεις στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης και 2 θέσεις στον δήμο Μύκης

Εγκρίθηκαν 3 θέσεις στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης και 2 θέσεις στον δήμο Μύκης

0
dimarxeio

49 προσλήψεις στους δήμους της ΑΜΘ

Την κατανομή χιλίων πεντακοσίων ενός (1.501) συνολικά ατόμων σε ΟΤΑ α΄Βαθμού (Δήμους) και Νομικά Πρόσωπα αυτών, για το 2017, αποφάσισε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη. Η ολοκλήρωση διορισμού θα πραγματοποιηθεί μετά την 1-1-2017

Oι θέσεις στους ΟΤΑ της ΑΜΘ

Φορέας

Ειδικότητα

Θέσεις

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ Δ.Τ. «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ»

ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

4

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

4

 

ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥ- ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΥ

4

 

ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥ- ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΥ

5

 

ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

1

 

ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

2

 

ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

3

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΝΠΔΔ «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

2

 

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΕΣ

1

ΝΠΔΔ ΕΥΝΕΣΤΙΑ ΔΗΜΟΥ

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

3

 

ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

1

 

ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

2

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

6

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

1

 

ΔΕ ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΩΝ

1

 

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ/ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

1

ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

2

 

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

1

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

1

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

1

 

ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Η/Υ)

1

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

1

 

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ

1


Ξεκίνησε η Κοινωφελής Εργασία στον δήμο Ξάνθης

Άρχισαν οι προσλήψεις από την Παρασκευή και συνεχίζονται… Έπιασαν δουλειά 70 άτομα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα Κοινωφελής Εργασία στον δήμο Ξάνθης. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του ελέγχου των δικαιολογητικών από το αρμόδιο τμήμα του δήμου Ξάνθης, τα οποία υποβάλλουν όσοι επιτυχόντες στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του δήμου Ξάνθης έχουν λάβει παραπεμπτικά από τον ΟΑΕΔ. Ήδη από την Παρασκευή άρχισαν οι προσλήψεις και ήδη έπιασαν δουλειά περί τα 70 άτομα, το οποία έχουν στελεχώσει το Τμήμα Καθαριότητας, Πρόνοιας, τις διοικητικές υπηρεσίες κ.λ.π. Να σημειώσουμε ότι οι προσλήψεις συνεχίζονται έως ότου ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του προγράμματος που περιλαμβάνει 250 προσλήψεις. Ακολουθεί η δεύτερη φάση με άλλες 250 προσλήψεις οπότε και ολοκληρώνεται.

15 θέσεις για το νοσοκομείο Ξάνθης

Αιτήσεις από 17 έως 31 Ιανουαρίου

1.666 προσλήψεις μονίμων σε νοσοκομεία και ΕΟΦ

Διέξοδο από την ανεργία για χιλιάδες υποψηφίους αποτελεί η νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ -η πρώτη του 2017- για την πρόσληψη 1.666 νοσηλευτών, μεταφορέων ασθενών, προσωπικού θαλάμων, μαιών και άλλων ιατρικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων.Πρόκειται για την προκήρυξη 7Κ/2016, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ με αριθμό 14 30.12.2016, τεύχος ΑΣΕΠ, και προβλέπει την επιλογή υποψηφίων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

15 θέσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν 700 θέσεις πτυχιούχων ΤΕΙ, 494 θέσεις αποφοίτων δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 348 θέσεις αποφοίτων υποχρεωτικής εκπαίδευσης και 124 θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι ακόλουθες:

– ΤΕ Νοσηλευτών, 404 θέσεις,

– ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, 324 θέσεις,

– ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, 242 θέσεις, και

– ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, 99 θέσεις.

Οι διοριστέοι θα στελεχώσουν 140 νοσηλευτικά ιδρύματα, περιφερειακά ιατρεία, Κέντρα και Μονάδες Υγείας. Στο νοσοκομείο Ξάνθης θα προsληφθούν 15 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν πρώτα ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 31 Ιανουαρίου 2017.

Η υπογεγραμμένη, εκτυπωμένη μορφή της αίτησης, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ έως τις 6 Φεβρουαρίου, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2016, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα, αναγράφοντας στον φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

3 θέσεις γραμματέων στο Πρωτοδικείο Ξάνθης

Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ για 404 Γραμματείς ΠΕ στα Δικαστήρια . Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και 3 θέσεις ΠΕ Γραμματέων στο Πρωτοδικείο Ξάνθης.

Ανοίγουν 10.000 θέσεις για ανέργους 55 – 67 ετών μέσα στον Φεβρουάριο

Ανοίγουν 10.000 θέσεις εργασίας για ανέργους 55 – 67 ετών. Σύμφωνα με την αρμόδια αναπληρωτή υπουργό, Ράνια Αντωνοπούλου, το πρόγραμμα θα τρέξει μέσα στο Φεβρουάριο. Κάθε σύμβαση θα έχει διάρκεια 12 μηνών και δυνατότητα ανανέωσης για άλλους 12 μήνες.

Νέο πρόγραμμα για άνεργους άνω των 55

Το πρόγραμμα θα είναι για εργασία 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους 12 μήνες.

Μέσα στο Φεβρουάριο θα λειτουργήσει νέο πρόγραμμα εργασίας που θα αφορά 10.000 ανέργους ηλικίας 55 – 67 ετών, σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας το πρωί στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Το πρόγραμμα θα είναι για εργασία 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους 12 μήνες. Όπως εξήγησε η κ. Αντωνοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπης Τζούφη, «πέρα από τον ιδιωτικό τομέα, θα έχουμε προσλήψεις και στο δημόσιο τομέα, στο βαθμό που υπάρχουν κάποιες θέσεις εργασίας σε δήμους, αλλά όχι μόνο». Στόχος επίσης του υπουργείου είναι να αυξηθούν και οι αμοιβές και να φτάσουν τα 600 ευρώ το μήνα.

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 4.000 θέσεις για μακροχρόνια άνεργους

Ανακοινώθηκε σήμερα ο προσωρινός Πίνακας Κατάταξης μακροχρόνια Ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του “Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας” του ΟΑΕΔ. Στους πίνακες περιλαμβάνονται τα ονόματα όσων εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω, ωφελούνται από το πρόγραμμα και θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότηση τους από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλεισμένων. Οι Πίνακες έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ενώ τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός από την Πέμπτη 12-01-2017 από τις 10 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 16-01-2017 στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδυκτιακής πύλης του Οργανισμού.

Σπουδές στη Γερμανία και εργασία στην Ελλάδα

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και να γνωρίζουν άπταιστα την ελληνική, γερμανική και αγγλική γλώσσα. Τυχόν πρότερη πρακτική άσκηση ή επαγγελματική εμπειρία θα συνεκτιμηθούν. Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο 2017 και θα πραγματοποιηθεί στο Duales Hochschule στην πόλη Heilbronn της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Περιλαμβάνει θεωρητικές σπουδές στα Γερμανικά και δευτερευόντως στα Αγγλικά, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν τίτλο σπουδών Bachelor of Arts και επιστρέφουν για εργασία στην Ελλάδα. Στο εναλλασσόμενο με τις σπουδές διάστημα, οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε εργασίες καταστήματος, οι οποίες αφορούν από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και ταμείο έως και τη διοίκηση μιας περιοχής καταστημάτων. Οι επιτυχόντες θα αμείβονται από την έναρξη των σπουδών τους με 1.400 ευρώ μεικτά το πρώτο έτος έως 1.800 ευρώ μεικτά το τρίτο. Βιογραφικά αποστέλλονται έως το τέλος του μήνα στην ιστοσελίδα http://application.lidl.com

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…