Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αστυνομικοί και παιδιά γιόρτασαν μαζί στο παράρτημα Ξάνθης ΑμΕΑ

Αστυνομικοί και παιδιά γιόρτασαν μαζί στο παράρτημα Ξάνθης ΑμΕΑ

0
astynomikoi psyxologiko1

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης μαζί με αστυνομικούς πρόσφεραν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του πρώην Ψυχολογικού

Δώρισαν και είδη ζωγραφικής, καθώς και 100 κιλά παραφίνης για να φτιάξουν τις λαμπάδες του Πάσχα

Την Τετάρτη, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με συναδέρφους τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Α.Τ. Ξάνθης και τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λομβαρδέα επισκέφτηκαν το παράρτημα Ξάνθης ατόμων με αναπηρία ( πρώην ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης) και δώρισαν στα παιδιά παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας καθώς και 100 κιλά παραφίνης, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά για την κατασκευή κεριών και λαμπάδων για τις γιορτές του Πάσχα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ένστολοι εν υπηρεσία αστυνομικοί με τα περιπολικά, οι οποίοι μαζί με Αϊ Βασίλη προσέφεραν δώρα, χαρά και χαμόγελα στα παιδιά. «Ήταν μια εορταστική εκδήλωση, στην οποία προσφέραμε όλοι μας ελάχιστα και αποκομίσαμε τεράστια μαθήματα ζωής», σχολίασαν τα μέλη της διοίκησης του συνδικαλιστικού οργάνου.

Απόφαση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης είναι η εκδήλωση να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί και η στήριξη του Δήμου Ξάνθης, τον οποίο και ευχαριστούν από καρδιάς.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά του παραρτήματος Ξάνθης ατόμων με αναπηρία (Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης) και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Διεύθυνση και το προσωπικό του για το λειτούργημα που επιτελούν με άψογο τρόπο», σημείωσαν οι αστυνομικοί μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…