Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 15 θέσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης

15 θέσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης

0
nosokomeio xanthis

Στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που πάει για ΦΕΚ

Το νοσοκομείο Ξάνθης στελεχώνεται με νέο προσωπικό και συγκεκριμένα με 15 θέσεις ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Οι προσλήψεις περιλαμβάνονται στην προκήρυξη 6κ/2016 του ΑΣΕΠ για 1666 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας που έχει σταλεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά οι θέσεις στο Νοσοκομείο της Ξάνθης

Ειδικότητα

Θέσεις

ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

2

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (για τον τομέα Ψυχικής Υγείας)

2

ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

2

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

2

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (για τον τομέα ψυχικής υγείας)

1

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

2

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

1

Προσλήψεις 6 καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Ξάνθης

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 9/1/2017

Ο δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της υλοποίησης του συνοδευτικού μέτρου Κοινωνικά Φροντιστήρια, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστική ή και υλική Βασική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)”.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν εξ (6) άτομα των παρακάτω ειδικοτήτων, μέχρι 31/12/2017:

Α) Δύο καθηγητές φιλόλογοι

Β) Δύο καθηγητές μαθηματικοί

Γ) Ένας καθηγητής φυσικός

Δ)Ένας καθηγητής χημείας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ορφέως & Αντίκα γωνία, Ξάνθη (Τμήμα Δ/κων Υπηρεσιών), τηλέφωνα επικοινωνίας: 2541350803, 2541083240, 2541028398. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 29/12/2016 έως και 9/1/2017.

2 προσλήψεις στον δήμο Μύκης

Ο δήμος Μύκης ανακοίνωσε την πρόσληψη 2 συνολικά ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης.

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ( γκρέϊντερ) και ελλείψει αυτού ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (JCB)

1

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

1

Παράταση για τις αιτήσεις για το πρόγραμμα για ανέργους 30 έως 49 ετών

Μέχρι τις 9 Ιανουαρίου – Αφορά 10.000 θέσεις εργασίας

Μέχρι τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 δίδεται παράταση για την υποβολή αιτήσεων για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών» του ΟΑΕΔ.

Η παράταση αφορά:

α)Περισσότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες: Αττική, Νότιο Αιγαίο

β) Περιφέρειες σε μετάβαση: Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη

γ) Λιγότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα.

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00.

Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος περιγράφονται στη δημόσια πρόσκληση, η οποία έχει δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr

ΟΑΕΔ: Τέσσερα νέα προγράμματα για ανέργους το πρώτο 3μηνο του 2017

Τέσσερα νέα προγράμματα που θα δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, έχει εκπονήσει και αναμένεται να υλοποιήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ. Τα προγράμματα θα απευθύνονται σε ανέργους πολλών ηλικιακών ομάδων με κεντρικό στόχο την επανένταξη στην αγορά εργασίας. Για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί και η δράση για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε «επιταγή επανένταξης», την οποία έχουν σπεύσει ήδη να χαιρετήσουν μια σειρά από εργοδοτικές οργανώσεις.Επίσης θα υλοποιηθεί πρόγραμμα για ανθρώπους που βρίσκονται μεγάλο διάστημα εκτός της παραγωγικής διαδικασίας και βρίσκονται κοντά στο στάδιο της συνταξιοδότησης.

Τα τέσσερα νέα προγράμματα που θα «τρέξουν» τους πρώτους τρεις μήνες του 2017, είναι:

—Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και γενικά εργοδοτών για την απασχόληση 10.000 δικαιούχων «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας».

— Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση.

Με το πρόγραμμα θα επιχορηγηθούν ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα για την πρόσληψη ανέργων που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Οργανισμού για χρονικό διάστημα άνω των 12 μηνών.

Ο ακριβής αριθμός των θέσεων δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμανθεί ανάμεσα στις 8.000 με 10.000 θέσεις.

— Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα επιχορηγούνται επιχειρήσεις των ΟΤΑ αλλά και υπηρεσίες άλλων δημοσίων φορέων προκειμένου να προχωρούν στην πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε μακροχρόνια ανέργους που τους υπολείπονται λίγα χρόνια για τη θεμελίωση του δικαιώματος πλήρους συνταξιοδότησης λόγω γήρατος.

— Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε 274 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας – Νέα Γενιά Κοινωφελούς Εργασίας για 24.291 ανέργους

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η δημιουργία 24.291 θέσεων πλήρους απασχόλησης μέσω της τοποθέτησης προσωπικού για χρονικό διάστημα 8 μηνών σε Δήμους και θύλακες υψηλής ανεργίας.

Η παρούσα δράση, κατά το συγχρηματοδοτούμενο οκτάμηνης διάρκειας σκέλος της απευθύνεται στο σύνολο των Δήμων της χώρας εκτός

α) των Δήμων που συμμετέχουν στις Δημόσιες Προσκλήσεις του ΟΑΕΔ με αριθ. 7/2016 και 10/2016 και

β) των Δήμων της χώρας που υπάγονται στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

Κατά το επίσης οκτάμηνης διάρκειας σκέλος που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους η παρούσα δράση απευθύνεται:

α) στους Δήμους της χώρας που υπάγονται στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου, εκτός των Δήμων που συμμετείχαν στις Δημόσιες Προσκλήσεις του ΟΑΕΔ με αριθ. 7/2016 και 10/2016 και

β) στους 51 Δήμους που συμμετείχαν στις Δημόσιες Προσκλήσεις του ΟΑΕΔ με αριθ. 7/2016 και 10/2016 μόνο στις ειδικότητες που εμπίπτουν στους τομείς αρμοδιότητας των υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του ΥΠΕΚΑΑ.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…