Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Το πρώτο… αλλά όχι το τελευταίο ευχήθηκε να είναι το βραβείο του ως MVP ο Χαμζά Γιουνές

Το πρώτο… αλλά όχι το τελευταίο ευχήθηκε να είναι το βραβείο του ως MVP ο Χαμζά Γιουνές

0
gunes3

Βραβεύτηκε χθες για την ανάδειξή του σε MVP της 15ης Αγωνιστικής της Super League για το χατ τρικ που πέτυχε στον αγώνα κατά της Βέροιας, όπου η Ξάνθη επικράτησε με 0-4

Τόνισε την καλή… χημεία που υπάρχει στην ομάδα της Ξάνθης, αφού ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες του πρώτου διαστήματος και πλέον οι παίκτες δουλεύουν συντονισμένα για το καλύτερο

Σε μία περίοδο ευφορίας και αισιοδοξίας για την Ξάνθη, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League, έχοντας ισοφαρίσει το ιστορικό της ρεκόρ, βραβεύτηκε ως MVP της 15ης Αγωνιστικής ο Γιουνές Χαμζά, για το χατ τρικ που πέτυχε στον αγώνα με τη Βέροια, συντελώντας καθοριστικά στην επικράτηση της ομάδας ενάντια στην ομάδα της Ημαθίας με 0-4 στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Γιουνές Χαμζά ήταν ο 10ος παίκτης της Ξάνθης που πετυχαίνει χατ τρικ, αλλά ιδιαιτέρως ξεχωριστό τον κάνει το γεγονός ότι κατάφερε το γρηγορότερο στην ομάδα και ένα από τα γρηγορότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τον κ. Ζαγναφέρη πήρε το βραβείο και την καλύτερη ευχή ο Χαμζά Γιουνές

Τον «φρέσκο» επιθετικό της Ξάνθης βράβευσε το πρωί της Πέμπτης ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο οποίος παραδίδοντάς του το βραβείο του ευχήθηκε πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία του και μαζί ευχήθηκε να εκπληρωθεί «ο κρυφός μας πόθος, που αφού τον λέμε δεν είναι και τόσο κρυφός, η Ξάνθη να ‘βγει’ στο Champions League».

Ένα ξεχωριστό βραβείο για τον ξεχωριστό επιθετικό της Ξάνθης

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι νιώθει πραγματικά υπερήφανος για τη βράβευση αυτή και αφού ενημέρωσε ότι είναι το πρώτο του βραβείο στην Ελλάδα, ευχήθηκε να μην είναι το τελευταίο με την ομάδα! Τόνισε ότι το βραβείο αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για τον ίδιο και ότι του δίνει κίνητρο για τη συνέχεια, για να δώσει ακόμη περισσότερα στην ομάδα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και για τον ίδιο η επίδοση αυτή: «Δεν περίμενα ότι θα πετύχαινα τόσα πράγματα, είμαι πραγματικά περήφανος αλλά πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα γιατί οι προσωπικοί μου στόχοι πετυχαίνονται μέσα από τη δουλειά της ομάδας και είμαι πρώτα απ’ όλα ευχαριστημένος για τις επιτυχίες της». Γι’ αυτό άλλωστε και πρόσθεσε ότι τα οκτώ γκολ που έχει πετύχει σε έντεκα παιχνίδια είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας, αφού ο επιθετικός σκοράρει μέσα από την καλή λειτουργία της ομάδας. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σκοράρω ώστε να αξιοποιώ όλη τη δουλειά της ομάδας».

Αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του, την ομάδα και την οικογένειά του

Ο Χαμζά Γιουνές, με αφορμή τον πρόσφατο γάμο του, αλλά και την αναμονή του νέου μέλους της οικογένειας σε σύντομο χρόνο, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και σε αυτές τις εξελίξεις, σχολιάζοντας ότι παρότι στην προσωπική του ζωή έρχονται αλλαγές στην ποδοσφαιρική τα πράγματα παραμένουν ως έχουν. Το δε βραβείο του θέλησε να το αφιερώσει πρώτα απ’ όλα στους συμπαίκτες του, την ομάδα, το προσωπικό και φυσικά στην οικογένειά του.

Αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά δίνει η δεύτερη θέση του «Α.Ο. Ξάνθη» στους παίκτες της

Όσον αφορά στις εξαιρετικές επιδόσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή η εξέλιξη τους δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. «Στη αρχή κάποια πράγματα ήταν δύσκολα λόγω των αλλαγών και στη βασική εντεκάδα, παρόλα αυτά μεγαλώσαμε λίγο λίγο και καταφέραμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο και να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας», συμπλήρωσε σχετικά. Σχετικά δε με τον επικείμενο αγώνα με τον Ηρακλή είπε ότι κάθε αγώνας έχει τις δυσκολίες του και γι’ αυτό οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. «Φυσικά θέλουμε τους τρεις βαθμούς γι’ αυτό ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα». Καταληκτικά, ο βραβευμένος επιθετικός της Ξάνθης, σχολιάζοντας την δεύτερη θέση της Ξάνθης στη φετινή Super League ανέφερε ότι για κάθε παίκτη είναι σημαντική η δεύτερη θέση και ο στόχος παραμένει πάντα να κάνουν ότι είναι καλύτερο για την ομάδα.

Μετά το πέρας των δηλώσεων ο βραβευθείς παίκτης της Ξάνθης φωτογραφήθηκε με το βραβείο του και με φιλάθλους της ομάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…