Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στην Ξάνθη

Το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στην Ξάνθη

0
starting up f

Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, σε συνεργασία με το ΕΒΕ Ξάνθης

Με σκοπό να ενωθούν οι νέοι επιχειρηματίες και να αξιοποιήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία του πακέτου «Γιούνκερ» με καινοτομία και εξωστρέφεια

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο, το 1ο Roadshow Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας StartingUP έρχεται στην Θράκη και την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 17:30, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο παρουσιάζει τα χρηματοδοτικά εργαλεία που περιλαμβάνονται στο νέο Αναπτυξιακό Πακέτο Γιούνκερ για την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, με σκοπό να ενωθούν οι έλληνες επιχειρηματίες και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η εφαρμογή της καινοτομίας στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος μεταξύ εκπροσώπων του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Europe Direct Ξάνθης), του Επιμελητηρίου Ξάνθης, του Δήμου Ξάνθης και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα το: Πώς η Καινοτομία μπορεί να ενισχύσει την Τοπική Επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της νέας μηχανής αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindUP.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ένταξη των τοπικών φορέων και στην Καβάλα στις 14/12, στην Κομοτηνή στις 15/12 και στην Αλεξανδρούπολη επίσης στις 15/12.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 – 17:30

Πού: Επιμελητήριο Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1, Ξάνθη)

Website: Startingup.eu/roadshow

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: contact@startingup.eu

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…