Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στους «16» του κυπέλλου Γ’ Εθνικής προκρίθηκε ο Ορφέας Ξάνθης!

Στους «16» του κυπέλλου Γ’ Εθνικής προκρίθηκε ο Ορφέας Ξάνθης!

0
orfeas proskinites

Πήρε την πρόκριση με νίκη (2-0) επί της Δόξας Προσκυνητών

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με κρύο και αέρα η χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο Α.Ο.Ξ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ορφέας Ξάνθης που χθες πέτυχε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά επί της Δόξας Προσκυνηττών (2-0) για το θεσμό του κυπέλλου Γ’ Εθνικής κι έτσι συνεχίζει στους «16» της διοργάνωσης!

Η χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. που ήταν αρκετά σημαντική καθώς ήταν νοκ άουτ και χάριζε το νικητή την πρόκριση, έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής θερμοκρασίας και του δυνατού αέρα, γεγονός που απέτρεψε τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο κι έτσι το ματς διεξήχθη υπό το βλέμμα μόλις… 70 περίπου θεατών.

Σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, έπρεπε να φτάσουμε στο 45’ για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Μπουνταγκίδη που με σουτ σημείωσε το 1-0, λίγο πριν οι παίκτες κατευθυνθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Ορφέας διπλασίασε αρκετά νωρίς τα τέρματα, με τον Λαζαρίδη που έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0, σκορ που έμεινε ως το τέλος.

Με τη νίκη αυτή ο Ορφέας προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το «Νέστο» στη Χρυσούπολη, την Τετάρτη 21/12/2016 με το νικητή να παίρνει την πρόκριση για τους «8» με το ματς της προημιτελικής φάσης να είναι προγραμματισμένο για το Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους.

Οι συνθέσεις:

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Χακή, Καρά Αλή, Θεοδωρίδης(77’ Τορομανίδης), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Καραγκίοζης Γ., Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (73’ Τουγιάλ), Ξαντινίδης (85’ Τανζού).

Δόξα Προσκυνητών: Αγγελόπουλος, Δημητριάδης (76’ Μουζασβίλι), Μόσχος, Δραγανίδης (74’ Βάσκος), Κίτσος, Λέφης (56’ Λειβαδιώτης), Ανυφαντάκης, Ιωαννίδης, Εμρέ, Μανδύλας, Σερίφης.

Καλτέκης Δημήτρης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Ανέβηκε στην 3η θέση μετά την νίκη στο Αμοιρίδειο επί της Αρετσούς

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής Μία αγωνιστική πριν το τέλος και ο Λεύκιππος με την εύκολ…