Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Με τα φτερά της Aegean πετά η ΑΜ – Θ

Με τα φτερά της Aegean πετά η ΑΜ – Θ

0
aegean noe16

Εδραιώνεται και διευρύνεται η συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία. 15% αυξήθηκαν οι πτήσεις στα αεροδρόμια της περιφέρειας

Συμφωνία σε πλάνο κοινών δράσεων για το 2017 που έχει ανακηρυχθεί από την Περιφέρεια μας, ως «Έτος τουρισμού»

Με τα …φτερά της Aegean πετά η Περιφέρεια ΑΜΘ καθώς με μια σειρά δράσεις εδραιώνεται και διευρύνεται η συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας με άξονες την τουριστική προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας στα δύο αεροδρόμια της περιφέρειας μας, στόχος, που όπως ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης επιτυγχάνεται με καταμετρημένη αύξηση 15% στις πτήσεις. Στο πλαίσιο αυτό και αφού προηγήθηκε πολύμηνη προεργασία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου συνάντηση εργασίας μεταξύ του κ. Αμοιρίδη και του διευθυντή πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου Στέφανου Σαδόπουλου και τη διευθύντρια πωλήσεων Βορείου Ελλάδας Ειρήνη Σιδηροπούλου. Η συνάντηση περιελάμβανε και επίσκεψη στους Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη.

Η Δράμα έχει την τιμητική της στο inflight περιοδικό της Aegean BLUE

Κατά την συνάντηση όπως ανέφερε ο κ. Αμοιρίδης εμπεδώθηκε η συνεργασία και η διάθεση των δύο πλευρών να γίνουν δράσεις που θα στοχεύσουν στην τουριστική προώθηση και ενδυνάμωση της εσωτερικής επιβατικής κίνησης αλλά και οι πιθανότητες πτήσεων από και προς το εξωτερικό. Να σημειώσουμε ότι η Aegean με συνεχή δημοσιεύματα στο inflight περιοδικό της BLUE παρουσιάζει πολυσέλιδα αφιερώματα σε προορισμούς της περιφέρειάς μας, όπως παλαιότερα στην Ξάνθη και τώρα στην Δράμα.

Το πλάνο κοινών δράσεων για το 2017 που έχει ανακηρυχθεί από την Περιφέρεια μας ως «Έτος τουρισμού»

Συμφωνήθηκαν να διοργανωθούν κοινές δράσεις προώθησης του προορισμού το 2017 όπως:

•Ο Μήνας Φεβρουάριος 2017 να είναι ο μήνας της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στον οποίο θα προσφερθούν στους πελάτες της Aegean, προϊόντα από την περιοχή μας.

•Συμμετοχή στην 3η Synergeia και παράλληλα κοινή διοργάνωση ταξιδιού εξοικείωσης – προώθησης του προορισμού σε τουριστικούς πράκτορες της Νοτίου Ελλάδας. Διοργάνωση δικτύωσης με συναντήσεις B2B με πράκτορες και ξενοδόχους της περιοχής.

•Συνδιοργάνωση φιλοξενίας blogger διεθνούς φήμης και απήχησης για τη σύγχρονη διεθνή προβολή της ΠΑΜΘ.

•Διερεύνηση συμμετοχής και συνεργασίας στο Kavala Air Sea Show.

•Διερεύνηση συνεργασίας στις εκδηλώσεις για το ‘’2017: Έτος Τουρισμού για την ΠΑΜΘ’’.

•Συνεργασία για τη βελτίωση των συνδέσεων με την Αθήνα.

•Συνέχεια στην προσπάθεια εδραίωσης συνεργασιών και συνθηκών για τη δρομολόγηση πτήσεων από αεροδρόμια της ΑΜΘ από και προς το εξωτερικό.

Η Aegean ανέλαβε την μεταφορά των μαθητών από την Κομοτηνή που ασθένησαν κατά την εκδρομή τους με χαμηλό εισιτήριο

Να σημειώσουμε πως τόσο ο κ. Τσαλικίδης όσο και ο κ. Αμοιρίδης ευχαρίστησαν μεταξύ άλλων τους εκπροσώπους της Aegean στην ανταπόκριση στο αίτημα και της Περιφέρειας, να συνδράμει στην άμεση αεροπορική επιστροφή των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής που ασθένησαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Αθήνα. Την επιστροφή, ανέλαβε σε χαμηλό κόστος η αεροπορική εταιρεία.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…