Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα «Κάρβουνο» έγινε αυτοκίνητο εκπαιδευτικού στα Άβδηρα

«Κάρβουνο» έγινε αυτοκίνητο εκπαιδευτικού στα Άβδηρα

0
aytokinito kamenodec16

Όταν πήγε η Πυροσβεστική είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Στοχευμένη ενέργεια εμπρησμού δείχνουν τα στοιχεία

Πληθαίνουν οι εμπρησμοί αυτοκινήτων αλλά κλεμμένων αναφέρει ο διοικητής της Πυροσβεστική Α. Σπανός

Ένα περίεργο συμβάν αναστάτωσε τις πρώτες πρωινές ώρες τον οικισμό των Αβδήρων που ξύπνησαν με τον ήχο της σειρήνας της Πυροσβεστικής Ξάνθης.Ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στον περίβολο του Γυμνασίου –Λυκείου Ξάνθης τυλίχθηκε στις φλόγες για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όταν πήγε η Πυροσβεστική είχε καταστραφεί ολοσχερώς

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από κατοίκους που είδαν τις φλόγες που είχαν τυλίξει το αυτοκίνητο περίπου στις 2.30 το πρωί της Δευτέρας και αμέσως πυροσβεστικό όχημα μετέβη στο σημείο όπου βρήκε το αυτοκίνητο ολοσχερώς κατεστραμμένο. Έλαβε όμως όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανό αυτοκίνητο. Στο σημείο επίσης μετέβηκαν και αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας. Η υπόθεση διερευνάται και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια εμπρησμού ωστόσο διερευνώνται οι λόγοι και αναζητούνται ο – οι δράστες. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου που είναι εκπαιδευτικός του σχολείου των Αβδήρων και συνοδεύει τους μαθητές του σε εκδρομή και γι αυτό τον λόγο το είχε παρκάρει εκεί, ενημερώθηκε από τις αρχές.

Πληθαίνουν οι εμπρησμοί κλεμμένων αυτοκινήτων

Ο διοικητής της Πυροσβεστική Ξάνθης κ. Αντώνης Σπανός εξέφρασε την ανησυχία του καθώς πληθαίνουν στο νομό μας περιστατικά εμπρησμού αυτοκινήτων τα περισσότερα απ’ αυτά τυχαίνει να είναι κλεμμένα και αποδίδεται σε προσπάθεια εξάλειψης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο αυτό το συμβάν δεν εντάσσεται σ’ αυτό το πλαίσιο και ξαφνιάζει το γεγονός ότι ένα αυτοκίνητο ενός εκπαιδευτικού γίνεται στόχος εμπρηστικής ενέργειας.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…