Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Χαρούμενο και… γιορτινό κλίμα στην ΠΑΕ Ξάνθη

Χαρούμενο και… γιορτινό κλίμα στην ΠΑΕ Ξάνθη

0
xanthi giortes

Η 2η θέση της βαθμολογίας και το αήττητο σερί έφεραν χαμόγελα στους παίκτες που ετοιμάζονται για τη χριστουγεννιάτικη άδεια

Μετά το θριαμβευτικό «διπλό» στη Βέροια (0-4) που ανέβασε την ξανθιώτικη ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας και το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωινό της Δευτέρας. Το νικηφόρο σερί, η συμπλήρωση 300ων νικών στην μεγάλη κατηγορία σε συνδυασμό με το αήττητο σερί των 10 αγώνων στο πρωτάθλημα αλλά και η πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου, ήρθαν να προστεθούν στο καλό κλίμα της ομάδας που από τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας ξεκινάει τον προγραμματισμό της για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Έτσι η χθεσινή προπόνηση έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, ενώ μετά το τέλος των χθεσινών ασκήσεων το προσωπικό της ομάδας οργάνωσε μία ευχάριστη έκπληξη στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο με πλούσιο μπουφέ και μπάρμπεκιου.

Έτσι όλοι μαζί στον χώρο εργασίας τους, πέρασαν ευχάριστες στιγμές λίγες μέρες πριν το ρεπό για τις γιορτές, ενώ μετά την επιστροφή τους οι παίκτες, μετά τα Χριστούγεννα, θα πέσουν με τα… μούτρα στη δουλειά ώστε να ετοιμαστούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το δύσκολο πρόγραμμα στις αρχές του έτους με τους εξ αναβολής αγώνες με Ηρακλή, Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

* Ο Μάκης Μπαξεβανίδης που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Βέροια συμπλήρωσε 4 και θα απουσιάσει από το εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…