Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδας

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδας

0
la leche

Στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης την Κυριακή η La Leche League Greece

Με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων απουσίας της Μιλένας Ρούσκοβα, η Ομάδα του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece στην Ξάνθη διοργανώνει μια Γιορτή Θηλασμού την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 στο Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, στην οδό Αγ. Γεωργίου 1.

Η Μιλένα Ρούσκοβα ίδρυσε το πρώτο Κέντρο Πληροφόρησης Θηλασμού στην Ξάνθη. Στις ποικίλες δραστηριότητές της ερχόταν τακτικά σε επαφή με τις συμβούλους του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδας, με τις οποίες συνεργαζόταν για την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού στην χώρα μας. Ο Σύνδεσμος αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού.

Στην Γιορτή Θηλασμού θα γίνουν συζητήσεις για τον θηλασμό και την μητρότητα, θα υπάρχει παιχνίδι και αφήγηση παραμυθιών για τα παιδιά, καθώς και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (πρωτίστως τρόφιμα και δευτερευόντως ρούχα και παιχνίδια). Η είσοδος είναι δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται, ενώ θα προσφέρεται καφές-τσάι και σπιτικά εδέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες: Δέσποινα Μασάκη, σύμβουλος θηλασμού της La Leche League, ομάδα Ξάνθης, τηλ. 25410 93438.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…