Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Εγκαλούν τον Δήμαρχο Ξάνθης οι «4» της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη

Εγκαλούν τον Δήμαρχο Ξάνθης οι «4» της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη

0
mitsotakis dimarxopoulos

Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων Ξυνίδη – Μπένη – Καμαρίδη – Ανταμπούφη για τον αποκλεισμό τους από την συνάντηση

«Τους τίτλους του Δημάρχου και του Προέδρου είστε ικανοί μόνο να τους φέρετε και όχι να τους υπηρετείτε»

Με την ανάγνωση της κοινής ανακοίνωσης τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ξάνθης το μεσημέρι της Τρίτης. Η ‘’σύμπραξη’’ των παρατάξεων Ξυνίδη – Μπένη – Καμαρίδη – Ανταμπούφη σχολιάζει αρνητικά τους χειρισμούς του Δημάρχου Ξάνθης αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Κ. Πρόεδρε, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη με απορία, αλλά χωρίς έκπληξη, είδαμε και μάθαμε για την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Ξάνθης από τα Μ.Μ.Ε.

Με απορία, διότι δεν καταλάβαμε τι είδους επίσκεψη ήταν. Προγραμματισμένη δεν ήταν, γιατί το πρόγραμμα της επίσκεψης ήταν γνωστό και επίσκεψη στο Δημαρχείο δεν προβλεπόταν. Επιθυμία του ίδιου του Προέδρου από όσο μάθαμε δεν ήταν, αν λοιπόν ήταν ανεπίσημη, είθισται ο Δήμαρχος να βλέπει τον καλεσμένο στο γραφείο του και έως εκεί. Εμείς όμως παρακολουθήσαμε μια ολόκληρη φιέστα με πολιτευτές, με πολιτικάντηδες, με Συμβούλους και παρατρεχάμενους τόσο στην είσοδο του Δημαρχείου αλλά και μέσα.

Θα πρέπει στοιχειωδώς να γνωρίζετε, πως το Δημαρχείο δεν ανήκει στην παράταξή σας και ούτε είναι μέσον για να χρησιμοποιείται από κάποιους για επίδειξη πολιτικής δύναμης. Οι δε επαναλαμβανόμενες δηλώσεις σας για Δημοτική Αρχή όλων των Ξανθιωτών μάλλον περίπατο πήγαν.

Αν πραγματικά θέλατε να τιμήσετε τον επισκέπτη αλλά και τη θέση σας, είχατε την υποχρέωση να καλέσετε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να καλεί ο ίδιος ο Δήμαρχος την προηγουμένη ημέρα τηλεφωνικά τους δικούς του Συμβούλους για να κοσμήσουν την φιέστα. Τους ίδιους Συμβούλους που κατά την εσωκομματική προεκλογική επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη πριν από μήνες είχαν, κατά πληροφορίες, τελείως αντίθετη προτροπή. Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί.

Τέλος, έκπληξη δεν νοιώσαμε, γιατί επιβεβαιώσατε για άλλη μια φορά αυτό που βλέπουμε δυόμιση χρόνια τώρα, πως τους τίτλους του Δημάρχου και του Προέδρου είστε ικανοί μόνο να τους φέρετε και όχι να τους υπηρετείτε».

Θανάσης Ξυνίδης – Πολίτες για την αλλαγή

Δημήτρης Μπένης – Συμμετέχω

Ιπποκράτης Καμαρίδης – Ξάνθη Σταυρούπολη-Νέα Εποχή

Νίκος Ανταμπούφης – Πολίτες για την Ξάνθη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2020-2023 του Δήμου Ξάνθης

Ομάδα εργασίας του δήμου θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που θα υποβληθούν   Ο Δήμος Ξά…