Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Αντεπίθεση από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Αντεπίθεση από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

0
syriza xanthi pinakida

Στην κριτική για τους σιωπηλούς βουλευτές απαντούν με κατηγορίες για την ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για τα ποσοστά ανεργίας και τη φτώχεια στην ΠΑΜΘ

«Άοκνα, σεμνά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά» δουλεύουν οι βουλευτές του νομού για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, σημειώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Με αντεπίθεση απαντά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τους… σιωπηλούς βουλευτές του νομού, επειδή, όπως γράψαμε έχουν πάρει το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής μόλις δύο ή τρεις φορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει τις κατηγορίες προτάσσοντας την ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή κατάσταση της Περιφέρειας σε επίπεδο ανεργίας, φτώχειας και ανάπτυξης και υπογραμμίζει ότι οι βουλευτές δουλεύουν άοκνα και σεμνά για ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής, ενώ σύντομα αναμένεται και ο πρώτος δημόσιος απολογισμός για το κοινοβουλευτικό έργο.

Η απάντηση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Με έκπληξη(!) διαπιστώσαμε τη «λύπη» της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, για τη μειωμένη λήψη του λόγου στη Βουλή από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που επί 4 δεκαετίες κατείχε την εξουσία της χώρας, αντί να μετράει λάθος τις εμφανίσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, θα έπρεπε πράγματι να λυπάται, για τα δυσεπίλυτα προβλήματα που κληροδότησε στην Κυβέρνηση της Αριστεράς. Θα έπρεπε να λυπάται που ο Νομός Ξάνθης κατέχει το θλιβερό ρεκόρ του μεγαλύτερου ποσοστού ανεργίας στη χώρα μας και η περιφέρεια ΑΜΘ είναι η φτωχότερη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις 20 φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης. Για αυτά θα έπρεπε να θλίβεται και να κάνει τον απολογισμό της, αναλογιζόμενη τις ευθύνες της στη δημιουργία τραγικών αδιεξόδων που καλείται η σημερινή Κυβέρνησή να επιλύσει.

Πολλώ δε μάλλον η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης θα έπρεπε να σκεφτεί, πριν παραδώσει φτηνά μαθήματα πολιτικής για αρχάριους, φιλοσοφίας Μαυρογυαλούρου(!) ότι, δηλαδή, ο ρόλος του βουλευτή είναι «να κερδίσει πόντους δημοσιότητας» μέσω των εμφανίσεών του στη Βουλή;

Η αντίληψη αυτής της πολιτικής, είναι ξένη προς εμάς «κύριοι» της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Είναι ξεπερασμένη και για τους πολίτες, που με την ψήφο τους έδειξαν την κούραση και την αποδοκιμασία τους στην πολιτική φιλοσοφία που εκπροσωπούσατε, αυτής που εκφράζεται με όρους «λάιφ στάιλ», παραγοντισμού και σταδιακής υποχώρησης της Δημοκρατίας έναντι της κομματοκρατίας!

Η προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας εντάσσεται στον εθνικό σχεδιασμό παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα είναι το άθροισμα των σχεδίων παραγωγικής ανασυγκρότησης ανά Περιφέρεια και στον στρατηγικό στόχο για δραστική μείωση της ανεργίας τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως εξαγγέλθηκαν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θράκη. Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας στρατεύονται και οι βουλευτές του Νομού μας μέσα από τις πρωτοβουλίες τους που αφορούν κάθε πεδίο πολιτικής δράσης. Άοκνα, σεμνά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά!

Σύντομα θα γίνει και ο πρώτος δημόσιος απολογισμός για το κοινοβουλευτικό έργο.

Επίσης, καλό θα ήταν για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αν θα ήθελε να προσφέρει καλές υπηρεσίες προς το συμφέρον του τόπου, και όχι να περιφέρει απλώς την αδηφάγα επιθυμία της για παλινόρθωση στην εξουσία, να διαρρήξει τους οργανικούς δεσμούς της με τα ντόπια παράκεντρα κιτρινισμού και παραπληροφόρησης που πολύ έχουν βλάψει και την πολιτική και τον τόπο. Ειδάλλως κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε και γραφικοί πέραν των άλλων! Εμείς απλά θα ευχηθούμε ταπεινότερη και σοφότερη νέα χρονιά!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μήνυμα για μαζική προσέλευση στην κάλπη έστειλαν Χαρδαλιάς και Καιρίδης από την Ξάνθη

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν το νομό την Πέμπτη 8/6 στο πλαίσιο της εκτεταμέν…