Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Στην Ξάνθη ο Αρτέμης Σώρρας με πολυμελές επιτελείο

Στην Ξάνθη ο Αρτέμης Σώρρας με πολυμελές επιτελείο

0
sorras-xanthi

Περιοδεία στην ΑΜΘ πραγματοποιεί ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου. Επισκέψεις σε χωριά και κεντρική ομιλία στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής

Με το σύνθημα «χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα» ο Α. Σώρρας αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα του φορέα, αλλά και σε ένα νέο πλαίσιο για την προστασία του Ελληνισμού

Με πολυμελές κλιμάκιο ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας πραγματοποιεί περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τις 5 Νοεμβρίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 10 του μήνα. Ο κ. Σώρρας με το επιτελείο του επισκέπτονται πόλεις και χωριά, μοιράζοντας φυλλάδια και μιλώντας με τους πολίτες, αναφορικά με την πρόταση του φορέα για αποπληρωμή τους χρέους και των οφειλών των ιδιωτών.

sorras-kitsouΟ Αρτέμης Σώρρας μίλησε σε εκδήλωση το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη, παρουσία αρκετού κόσμου. Σε δηλώσεις του στο «Ε» ο πρόεδρος της ΕΣΥ χαρακτήρισε «Εύφλεκτη» την περιοχή, λόγω της παρουσίας του μουσουλμανικού στοιχείου, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι για τον πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε χριστιανούς, μουσουλμάνους ή οποιοδήποτε άλλο θρήσκευμα. «Η ελληνική κοσμοθέαση και η δημοκρατία έχουν να κάνουν με τον πολίτη και όχι με οποιαδήποτε θρησκεία, δόγμα ή χρώμα», σημείωσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για μια «μασωνική λάλαιπα στον πλανήτη» και για «υπόγειες και σκοτεινές δυνάμεις που λυμαίνονται και διευθύνουν τη ζωή μας». Ειδικά για τη Θράκη, υποστήριξε ότι « εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν στην περιοχή πολλές μυστικές υπηρεσίες και ρώσοι και αμερικάνοι», ενώ όσον αφορά στην Τουρκία σχολίασε ότι οι αναφορές περί τουρκοκρατίας έχουν λάθος υπόβαθρό, αφού ως κράτος δημιουργήθηκε μετά το 1907.

Ο κ. Σώρρας αναφέρθηκε σε οικονομικό και πολιτισμικό αφανισμό των Ελλήνων, και χαρακτήρισε μονόδρομο την επιλογή του πολιτικού του φορέα, όχι μόνο λόγω του οικονομικού προγράμματος και της λύσης που προτείνει, αλλά και εξαιτίας της Πολιτείας αξιών, με αρχές και πολιτειακούς θεσμούς που προτίθεται να εγκαθιδρύσει για τους απανταχού Έλληνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…