Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Κύπελλο Ξάνθης: Κλήρωση χωρίς… φαβορί για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Κύπελλο Ξάνθης: Κλήρωση χωρίς… φαβορί για τα ημιτελικά του κυπέλλου

0
klirosi 1

Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Αβάτου και Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό

Στις 11 και 25 Ιανουαρίου 2017 οι αγώνες της ημιτελικής φάσης

Ήταν αναμενόμενο εκ των προτέρων πως τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ξάνθης θα ήταν πολύ «δυνατά» και αμφίρροπα, καθώς στους τέσσερις του θεσμού είχαν πάρει την πρόκριση τέσσερις ισάξιες ομάδες της Α1 ΕΠΣ, οι Άρης Αβάτου, Αναγέννηση Θαλασσιάς (περσινή κάτοχος), Ασπίδα Ξάνθης και Εχίνος Σπορ.

Αυτό που έμενε ήταν να βγουν οι «διασταυρώσεις» στο δρόμο προς τον τελικό, κάτι που έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι στην κλήρωση που πραγαμτοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης.

Έτσι στη χθεσινή διαδικασία της κλήρωσης η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους στους «4» τους Ασπίδα Ξάνθης – Άρη Αβάτου και Εχίνο Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης Πιστόλα και Χακάν και το μέλος του ΔΣ Κουτσουρλή, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Γιώργος Πανίδης. Στην κλήρωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των τεσσάρων συλλόγων με τους Κ. Τουργαΐδη, Γ. Κοτζάκελη (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Α. Πασλάκη (Ασπίδα), Γ. Μπόσβελη (Άρης Αβάτου) και Μεχμέτ Μπουγιουκλού, Καμπούρ Εκρέμ (Εχίνος Σπορ) να είναι παρόντες εκ μέρους των σωματείων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Πανίδης στον χαιρετισμό του προς τους εκπροσώπους των Σωματείων τόνισε: «Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες και να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση που είναι πολύ σημαντική για την ΕΠΣ Ξάνθης και το τοπικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά τους οι παράγοντες των ομάδων δεν έκαναν κάποια δήλωση αλλά αρκέστηκαν στο να αστειευτούν μεταξύ τους, καθώς όλοι γνωρίζουν πως πλέον δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και όλες οι ομάδες μοιράζονται τις πιθανότητες για να προκριθούν στον τελικό και να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης που είναι διπλοί (μέσα – έξω) θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους και συγκεκριμένα:

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Αβάτου

Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Άρης Αβάτου – Ασπίδα Ξάνθης

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Εχίνος Σπορ

* Αφού ολοκληρωθεί η ημιτελική φάση και αναδειχθεί το ζευγάρι των φιναλίστ θα οριστεί η ημερομηνία και η έδρα διεξαγωγής του τελικού που εκτός απροόπτου θα είναι το «Xanthi FC Arena» των Πηγαδίων.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …