Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Ετοιμάζονται για θεματικές… μανούβρες και γκάζια

Ετοιμάζονται για θεματικές… μανούβρες και γκάζια

0
dexiotexnia-autokinitou

Την Κυριακή 13/11 ο αγώνας δεξιοτεχνίας από την Αυτοκινητική Λέσχη Ξάνθης

Στο πάρκινγκ του κολυμβητηρίου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση

Για ακόμη μία χρονιά η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργανώνει την «Δεξιοτεχνία Ξάνθης 2016», έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε θεατές αλλά και οδηγούς.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στο χώρο στάθμευσης του Κολυμβητηρίου Ξάνθης, και εντάσσεται στα πλαίσια του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων έχουν ενταχθεί στα αγωνίσματα του μαζικού αθλητισμού και για το λόγο αυτό μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης το οποίο είναι σε ισχύ. Γι’ αυτό το λόγο η Α.ΛΕ.Ξ. καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, σε μία πίστα ειδικά διαμορφωμένη για «μανούβρες» και… γκάζια, να προσέλθουν στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα το πρωί του αγώνα, έως τις 09:30 όταν και κλείνουν οι εγγραφές, καθώς ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00.

Ήδη αρκετοί οδηγοί, κυρίως μέλη της Α.ΛΕ.Ξ. έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για τη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχουν μαζί τους, το δίπλωμα οδήγησης, την αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα λάβουν μέρος.

Σε περίπτωση που το όχημα δεν είναι στο όνομα του συμμετέχοντα θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, ότι του επιτρέπει να λάβει μέρος.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …