Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Δράμα: Ασέλγησε σε 17χρονη που βρισκόταν σε κώμα!

Δράμα: Ασέλγησε σε 17χρονη που βρισκόταν σε κώμα!

0
meth aithousa

Τρεις συλλήψεις για το τραγικό συμβάν. Διασωληνωμένη παραμένει στη ΜΕΘ η κοπέλα

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Δράμας, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει βιασμό σε βάρος της 17χρονης, ωστόσο συμπεριέλαβε και το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια στη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε και αφορά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις άνδρες.

Οι Αρχές συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς άντρες, 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται και για την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας.

Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και την Τρίτη το απόγευμα οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα και οι τρεις συλληφθέντες, που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, συμφώνησαν από κοινού να μεταβούν σε ερημική δασική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο πλησίον του νοσοκομείου Δράμας. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των τριών συλληφθέντων, ο 25χρονος και ο 18χρονος μετά τη χρήση έφυγαν από τον χώρο και ο 23χρονος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας, η οποία είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος και ο 18χρονος επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή αλλά ύστερα από παρότρυνση του 23χρονου και τη διαβεβαίωση ότι θα φύγει μαζί με την κοπέλα, αυτοί απομακρύνθηκαν.

Τη 17χρονη μαθήτρια βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πάντως, η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 Οκτωβρίου, από έναν 52χρονο, που αναπαράχθηκε ευρέως στο διαδίκτυο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Συνελήφθη γυναίκα να κλέβει δίκυκλη μοτοσικλέτα

Αναζητείται ο συνεργός της Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024…