Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Απίστευτο ταμείο για δύο «χρυσά» δελτία στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στην Ξάνθη

Απίστευτο ταμείο για δύο «χρυσά» δελτία στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στην Ξάνθη

0
praktoreio-arsenis

Πόνταραν 2 Ευρώ και προέβλεψαν σωστά τρία σκορ που τους έκαναν πλουσιότερους κατά 224.000 Ευρώ!

Άγνωστο αν πρόκειται για δύο παίκτες ή έναν που έπαιξε το ίδιο δελτίο σε διαφορετικά πρακτορεία ΟΠΑΠ

Αξέχαστο θα μείνει το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου 2016 για δύο (ή έναν) Ξανθιώτες παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ, καθώς με τη λήξη τριών αγώνων για τη διοργάνωση του «Λιγκ Τρόφι» της Αγγλίας, έγιναν πλουσιότεροι κατά 224.565 ο καθένας, έχοντας παίξει δελτία αξίας 2 Ευρώ!

Συγκεκριμένα την παραπάνω ημερομηνία βρέθηκαν τα δύο «χρυσά» κουπόνια στοιχήματος, τα οποία είχαν κατατεθεί νωρίτερα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ του Γιώργου Αρσένη και των Γιώργου-Στέλιου Τζαρτάκη.

Ο – οι υπερτυχερός-οι από την Ξάνθη προέβλεψε σωστά 3 ακριβή σκορ, παίζοντας το 2-4 στον αγώνα Γκρίσμπι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (απόδοση 65.00), το 4-2 στο παιχνίδι Καρλάιλ – Φλίτγουντ (απόδοση 50.00) και το 2-4 στο Γουΐκομ – Κόβεντρι (απόδοση 70.00), με τη συνολική απόδοση να χαρίζει 227.499,99 ευρώ (224.565 καθαρά), στο κάθε τυχερό δελτίο.

Η είδηση έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από ανακοίνωση από τον ΟΠΑΠ που χρησιμοποιεί τέτοιες περιπτώσεις τυχερών δελτίων ως «διαφήμιση» αφού με μικρό κόστος δελτίου οι τυχεροί κερδίζουν «τρελά» ποσά, οδηγώντας και άλλους επίδοξους παίκτες στο να παίζουν κυνηγώντας την τύχη τους.

Σε επικοινωνία που είχε το «Ε» με τον κ. Γιώργο Αρσένη, ο οποίος είναι και πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Ξάνθης, μας επιβεβαίωσε το γεγονός ωστόσο τόνισε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει την ταυτότητα των νικητών, μιας και σε υψηλά ποσά τα κέρδη δεν πληρώνονται από τα πρακτορεία αλλά από τα γραφεία ΟΠΑΠ σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννόησης με συνεργαζόμενες τράπεζες. Ούτως ή άλλως σε ανάλογες περιπτώσεις οι νικητές διατηρούν την ανωνυμία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ στα οποία κατατέθηκαν τα δύο παραπάνω «χρυσά» δελτία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση επί της οδού Α. Δημητρίου (μικρότερη από 500 μέτρα) κι έτσι εικάζεται ο τυχερός παίκτης που κατέθεσε τα δελτία των 2 Ευρώ έκαστο να είναι ο ίδιος, όμως να επέλεξε να παίξει σε δύο διαφορετικά πρακτορεία για «γούρι», ή για να «σπάσει» όπως λέγεται το κέρδος, σε ένα καθόλα νόμιμο «τρικ» που είναι ευρέως διαδεδομένο στους παίκτες στοιχήματος ώστε να μειώνουν τη φορολόγηση από τα ενδεχόμενα κέρδη.

Άλλες εικασίες κάνουν λόγο για παίκτη ο οποίος είχε την «έμπνευση» να ποντάρει στα σκορ των τριών αγώνων και, να ακολούθησε τις προβλέψεις κάποιος φίλος του ή άλλος θαμώνας, κι έτσι να προέκυψαν οι δύο τυχεροί.

Στον πράκτορα κ. Αρσένη πάντως, το να παίχτηκαν τα δύο δελτία από δύο άγνωστους εντελώς μεταξύ τους παίκτες δεν του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς όπως αναφέρει: «Είναι τόσα πολλά τα δελτία που παίζονται καθημερινά οπότε συμβαίνει πολύ συχνά να παίζονται δεκάδες δελτία από διαφορετικούς παίκτες με ακριβώς ίδιες επιλογές».

Ένας – ή δύο – οι νικητές, το σίγουρο είναι ότι πήγαν ένα εντυπωσιακό «ταμείο» που έγινε γνωστό στα «στοιχηματικά» στέκια ανά την Ελλάδα, και οι ίδιοι χαρακτηρίζονται ως οι πλέον «τυχεροί» άσχετα αν δεν γίνει γνωστή ποτέ η ταυτότητα τους…

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…