Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τρεις συλλήψεις για 250 γραμμάρια κάνναβης στην Ξάνθη

Τρεις συλλήψεις για 250 γραμμάρια κάνναβης στην Ξάνθη

0
astynomika 25.10.16 kannavi

Αστυνομικός σκύλος συμμετείχε σε οργανωμένη επιχείρηση με κατ’ οίκον έρευνες σε δύο σπίτια. Δύο ακόμη συλλήψεις για κάνναβη σε Κομοτηνή και Καβάλα

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το πρωί, στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Ροδόπης, πέντε άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 68, 50, 42, 38 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο νομό Ξάνθης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα, ηλικίας 68, 38 και 34 ετών, διότι σε έρευνες που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε δύο σπίτια τους, στην πόλη και σε χωριό της Ξάνθης, εντόπισαν εξήντα οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 259,9 γραμμαρίων.

Στην δεύτερη περίπτωση, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι κατείχε στο σπίτι του συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 67 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,1 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 332 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…