Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Γραμματέας της ΛΑΕ Ξάνθης ο Άγγελος Κολώνιας

Γραμματέας της ΛΑΕ Ξάνθης ο Άγγελος Κολώνιας

0
kolonias

Κατανεμήθηκαν οι τομεακές αρμοδιότητες στα μέλη της Γραμματείας της ΠΕ της τοπικής οργάνωσης και συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα και μελλοντικές δράσεις

Στις 28-9-2016 συγκλήθηκε η εκλεγμένη Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής Λαϊκής Ενότητας Ξάνθης και προχώρησε συναινετικά στην κατανομή των υπευθυνοτήτων στα μέλη της. Τα καθήκοντα του γραμματέα – οργανωτικού υπεύθυνου ανέλαβε εκ νέου ο Άγγελος Κολώνιας.

Τα υπόλοιπα μέλη της Γραμματείας, πλαισιωμένα και από άλλα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που δήλωσαν διαθεσιμότητα, ανέλαβαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ορίστηκαν τα καθήκοντα που θα πρέπει να φέρουν σε πέρας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ΓΣ των μελών της ΛΑΕ Ξάνθης.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Αντώνης Κοσμίδης, σε κλίμα συντροφικό και έντονου προβληματισμού συζητήθηκαν θέματα, όπως: ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης μετά την υποταγή του κυβερνητικού σχηματισμού και των κομμάτων που τον απαρτίζουν στο νεοφιλελεύθερο μνημονιακό δόγμα της μη εναλλακτικής προοπτικής, εκτιμήσεις από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΛΑΕ και της απόφασης του Πολιτικού Συμβουλίου για την προώθηση της εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, που προϋποθέτει έξοδο από την ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα, διαγραφή δημόσιου χρέους και σεισάχθεια του ιδιωτικού, εθνικοποίηση τραπεζών, μαζί με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης, ανάπτυξης χωρίς λιτότητα, αντιμετώπισης της ανεργίας και στήριξης των λαϊκών εισοδημάτων, αγροτικό (διεκδίκηση των αποζημιώσεων των αγροτών από τις πρόσφατες καταστροφές), εργατικό (επαφές και συμμετοχή σε σωματεία, συμβολή στην ίδρυση νέων σωματείων με επισκέψεις στους χώρους δουλειάς), επισκέψεις και ενημέρωση για τις θέσεις της ΛΑΕ στα χωριά του κάμπου και της ορεινής περιοχής και συμβολή στα προβλήματα λειτουργίας της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Ξάνθης και στην συγκρότηση Τμήματος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων και ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας, ενόψει της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ στις 14-16 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Λήφθηκαν ομόφωνα και συναινετικά οι σχετικές αποφάσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…