Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Δεν «ψήνεται» για μετακόμιση στη Σ. Αραβία ο Λουτσέσκου

Δεν «ψήνεται» για μετακόμιση στη Σ. Αραβία ο Λουτσέσκου

0
lucesku raz

Ατονίζει σταδιακά το ενδιαφέρον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αλ Χιλάλ

Συνέχεια στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί

«Ατονίζει» σταδιακά το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον Λουτσέσκου, σε όποιο βαθμό αυτό εκφράστηκε τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες όλα δείχνουν πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Αραβία και να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις, αλλά – προς το παρόν τουλάχιστον – θα παραμείνει στην Ξάνθη, μιας και θα σκεφτεί πολύ σοβαρά κάποια πρόταση μόνο από ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Έτσι το θέμα θεωρείται… λήξαν. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, ωστόσο όλα «συνηγορούν» πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Ρουμανία και όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στον πάγκο της οποίας στο παρελθόν είχε περάσει και ο Γιώργος Δώνης, έκανε πρόταση στον Λουτσέσκου με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές (περισσότερα από 4εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο), με τον 47χρονο τεχνικό όμως να μην είναι ιδιαίτερα θετικός σε αυτή την προοπτική.

Σε «φουλ» ρυθμούς οι προπονήσεις

Εν τω μεταξύ οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μετά το διήμερο ρεπό που είχαν και τις ανάσες ξεκούρασης, επέστρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης στις προπονήσεις, ενώ με το ίδιο πρόγραμμα συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία τους.

Μετά το κενό του τρέχοντος Σαββατοκύριακου εξάλλου, η Ξάνθη θα επιστρέψει από εβδομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα.

Η επιστροφή στη δράση έχει οριστεί για την επόμενη Κυριακή (16/10), με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Θα ακολουθήσει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου δεύτερος συνεχόμενος εκτός έδρας αγώνα στα Χανιά, κόντρα στον Πλατανιά για την 8η αγωνιστική, ενώ την Τετάρτη 26/10 θα… τριτώσει μέσα σε ένα δεκαήμερο τις εκτός έδρας αποστολές της με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα. Μέσα στον Οκτώβριο η Ξάνθη θα δώσει ακόμη ένα ματς, το Σάββατο 29/10, όταν θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Οι προπονήσεις της Ξάνθης συνεχίστηκαν το προηγούμενο διήμερο χωρίς τους Κάσα Καμαρά και Πέτρο Ορφανίδη που απουσίαζαν λόγω των κλήσεων τους στις Εθνικές Ομάδες (Μαυριτανίας και Ελπίδων Ελλάδας αντίστοιχα), ενώ Θανάσης Παπαγεωργίου και Περέιρα Γουάλας ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα, με την αποθεραπεία τους να συνεχίζεται ικανοποιητικά και πιθανότατα να τεθούν από το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδα στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Σε Α’ και Β’ κατηγορίες Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο η…