Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Δ. Σαλτούρος : «Συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Δ. Σαλτούρος : «Συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

0
saltouros speaking2

Δηλώσεις του στο «Ε»: «Μαζί του στην πορεία αναχαίτισης της καταστροφής και της κόλασης που βιώνει η χώρα με την 20μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Λόγια απαξίωσης για την τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: «Λείπει ο σοβαρός, ο στιβαρός ηγέτης από τον ΠΑΣΟΚ. Αν υπάρχει δηλαδή ΠΑΣΟΚ»

Δυναμικό comeback στο πολιτικό γίγνεσθαι επιχειρεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος, από το «μετερίζι» της ΝΔ. Σε δηλώσεις του στο «Ε» εκφράζει την «ομοθυμία» του, όπως χαρακτηριστικά είπε, με τις απόψεις, τις θέσεις αλλά και τον πολιτικό προσανατολισμό της ΝΔ, ενός γηγενούς πολιτικού χώρου για τον ίδιο εξαιτίας των πολιτικών καταβολών της μητέρας του, όπως και του πολιτικού στίγματος και του κεντρώου χαρακτήρα που έχει προσδώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο όπως είπε: «συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία αναχαίτισης της καταστροφής και της κόλασης που βιώνει η χώρα με την 20μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Δ. Σαλτούρος : ««Συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ο κ. Σαλτούρος αποκάλυψε στο «Ε» πως αποδέχτηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Μητσοτάκης τον περασμένο Μάρτιο και πως είχε μια συζήτηση μαζί του και ανταλλαγή απόψεων. Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε σύγκλιση θέσεων: «Με βρίσκουν ομόθυμο οι ιδέες του καθώς και η προσπάθειά του να διευρύνει τον πολιτικό χώρο της Ν.Δ. προς το κέντρο. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει δείγματα γραφής ως υπουργός που τα κρίνω ως επιτυχημένα», σημείωσε ο κ. Σαλτούρος. Αναφορικά με το αν θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ξάνθης και αν έχει κάποια διαβεβαίωση από τον πρόεδρο γι αυτό ο κ. Σαλτούρος επιφυλάχθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε σχετικό: «Έχω συνεργασία και επικοινωνία μαζί του. Επιθυμώ να τον στηρίξω στην προσπάθειά του να πείσει ότι είναι η λύση για την χώρα μας. Αυτό βέβαια θεωρώ ότι είναι αυταπόδεικτο… αρκεί να συγκρίνει κανείς…».

Υπάρχει ΠΑΣΟΚ;

Έντονα επικριτικός και έως απαξιωτικός για την τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο κ. Σαλτούρος. Ερωτηθείς αν είχε κάποια αντίστοιχη πρόταση από την κα Γεννηματά δήλωσε πως ουδέποτε κλήθηκε από την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Δεν με κάλεσε ποτέ για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό όμως δεν με αφορά σε κανένα επίπεδο ούτε έχει για μένα καμιά σημασία. Εγώ έκανα το χρέος μου, τίμησα τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Εξακολουθώ να είμαι πολιτικοποιημένο άτομο όμως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει. Λείπει ο σοβαρός, ο στιβαρός ηγέτης από τον ΠΑΣΟΚ. Αν υπάρχει δηλαδή ΠΑΣΟΚ … ή Δημοκρατική Συμπαράταξη ή ΔΗΜΑΡ ή… τι άλλο θα βρούνε!».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…