Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Νέα κριτική στο δήμαρχο από την «Κοινωνία Δημοτών»

Νέα κριτική στο δήμαρχο από την «Κοινωνία Δημοτών»

0
koinonia dimoton

Ειρωνικά και δηκτικά σχόλια στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να απεκδυθεί ευθυνών που χρεώνει στις προηγούμενες διοικήσεις

«Πραγματικά μας έχει εκπλήξει ο κ. Δημαρχόπουλος. Μερικοί λένε ότι είναι θράσος, άλλοι ότι είναι κλασικός διπολισμός, εμείς τον συγχαίρουμε για το θάρρος και το κουράγιο του»

Αποφασισμένη η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης να εκφράσει την αντίθεσή της στις πρακτικές της δημοτικής αρχής, αλλά και να επιτεθεί στη νοοτροπία που την διέπει, αλλά και τη στάση που υιοθετεί απέναντι στην κριτική, απαντά στην απάντηση του δημάρχου με αιχμηρά σχόλια και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς που επικεντρώνονται στη θέση του δημάρχου αναφορικά με προκατόχους και συνεργάτες.

Στη νέα της ανακοίνωση με το ερώτημα «θάρρος ή πολιτικός διπολισμός;» η «Κοινωνία Δημοτών αναρωτιέται πώς η σημερινή δημοτική αρχή κατηγορεί την προηγούμενη, αφού ποτέ δεν αρνήθηκε ότι πρόκειται για διαδοχή και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού σε μεγάλο βαθμό στελεχώνεται από τους συμβούλους, που ήταν συνεργάτες και των προηγούμενων δημάρχων της Ξάνθης. Η ανακοίνωση παρατίθεται παρακάτω.

Κοινωνία Δημοτών: Θάρρος ή πολιτικός διπολισμός;

Πραγματικά μας έχει εκπλήξει ο κ. Δημαρχόπουλος.

Μερικοί λένε ότι είναι θράσος, άλλοι ότι είναι κλασικός διπολισμός, εμείς τον συγχαίρουμε για το θάρρος και το κουράγιο του.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να παραδέχεσαι ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι μπάχαλο.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να καταγγέλλεις τους προκατόχους σου για τις παραλείψεις τους (και όχι «παραλήψεις» τους δάσκαλε που δίδασκες), που τόσα χρόνια καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Θέλει κουράγιο να καταγγέλλεις τους προκατόχους σου Αμοιρίδη και Στυλιανίδη ότι έφεραν την πόλη σε τέτοια χάλια που δεν μπορεί ο κ. Δημαρχόπουλος να συμμαζέψει. Που σε ξεγέλασαν και προεκλογικά αυτοδιαφημιζόσουν σαν συνέχειά τους.

Θέλει κουράγιο να καταγγέλλεις τους αντιδημάρχους σου, τους συμβούλους σου, τον Απόστολο Αγκόρτζα, τον Γιάννη Δρεμσίζη, τον Τάσο Θεοδωρίδη, τον Αλέκο Κυριακίδη, τον Μιχάλη Λομβαρδέα, τον Χρήστο Μούρκα, το Θωμά Ηλιάδη, το Παναγιώτη Ταρενίδη, τον Μανώλη Τσέπελη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, που φέρανε το δήμο σ’ αυτό το χάλι, τα στελέχη που διαφήμιζες προεκλογικά και καλούσες τους δημότες να τους ψηφίσουν.

Καλά κάνεις και μιλάς κ. Δημαρχόπουλε, όπως καλά κάνεις και γυρνάς τα βράδια από την Αθήνα, όπως μας πληροφορεί το νέο δελτίο τύπου σου.

Keep talking.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…