Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Επιστολές από το δήμο σε καταστηματάρχες και πωλητές του παζαριού

Επιστολές από το δήμο σε καταστηματάρχες και πωλητές του παζαριού

0
kadoi karaoli1

Ζητά τη συνδρομή τους και την τήρηση των κανόνων για την καθαριότητα. Τονίζει ότι «η καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων μας»

Η καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων μας. Αυτό είναι το συμπέρασμα που εξάγεται από τις δύο επιστολές που στέλνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε καταστηματάρχες, αλλά και σε πωλητές της λαϊκής αγοράς, για την τήρηση των κανόνων καθαριότητας, με στόχο την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και των πολιτών και τη συμβολή όλων για μια καθαρή πόλη.

Η πρώτη επιστολή απευθύνεται στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ή εμπορίας τροφίμων. Αφορά στην ανάγκη, οι υπεύθυνοι των καταστημάτων να τηρούν με υπεύθυνα τις διαδικασία όσον αφορά την απόρριψη και αποκομιδή απορριμμάτων, ανακυλώσιμων ή μη.

Η δεύτερη επιστολή απευθύνεται σε πωλητές, παραγωγούς και εργαζόμενους στη λαϊκή αγορά. Αφορά την τήρηση βασικών κανόνων καθαριότητας, αλλά και τη μη κατάληψη χώρων κοινόχρηστων ή ιδιωτικών, εκτός των ορίων της έκτασης που τους αναλογεί, σύμφωνα με την άδειά τους.

Ο Δήμος Ξάνθης με τις επιστολές του, επισημαίνει ότι δίνει βαρύτητα στην συνεργασία των εμπλεκομένων καταστηματαρχών και υπευθύνων, καθώς η καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων. Και μάλιστα, τονίζεται ότι η καθαρή Ξάνθη αποτελεί σημείο αναφοράς και για τους επισκέπτες, ιδιαιτέρως σημαντικό, που προβάλλει την πόλη. Στις επιστολές υπενθυμίζεται ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η κατανόηση της συμβολής όλων, ώστε η καθαρή πόλη να γίνει υπόθεση του καθενός από τη δική του θέση και με τον δικό του τρόπο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…