Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 7 θέσεις καθαριστριών για 7 σχολεία της Ξάνθης

7 θέσεις καθαριστριών για 7 σχολεία της Ξάνθης

0
ergasia-aug162

Yποβολή δικαιολογητικών από την Τρίτη 30 Αυγούστου έως Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής

Η Σχολική Επιτροπή Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης προκηρύσσει την πλήρωση μίας θέσης καθαριστή/στριας στις ακόλουθες αντίστοιχα σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης, με σύμβαση μίσθωσης έργου για το διδακτικό έτος 2016-2017, όσον αφορά την κάλυψη πάγιων αναγκών δημόσιου χαρακτήρα (καθαρισμός αιθουσών διδασκαλίας, γραφείων διευθυντή – διδασκόντων, κοινόχρηστων χώρων και σχολικών προαυλίων).

1.3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης – 28ης Οκτωβρίου 197

2.4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης – Περικλέους 1

3.6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης – Κλεμανσώ 50

4.11ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης – Κλεμανσώ 50

5.Νηπιαγωγείο Μ. Ευμοίρου Ξάνθης

6.1ο Νηπιαγωγείο Κιμμερίων Ξάνθης

7.2ο Νηπιαγωγείο Κιμμερίων Ξάνθης

Προθεσμίες και δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν από την Τρίτη 30/08/2016 έως την Παρασκευή 02/09/2016 τις ώρες 10:00-12:00 τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά στη/στις σχολική/ές μονάδα/ες που επιθυμούν :

1.Ειδικό έντυπο αίτησης το οποίο θα παραλαμβάνεται και θα συμπληρώνεται στη σχολική μονάδα.

2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

3.Βεβαίωση μονίμου κατοικίας από την οποία να προκύπτει ότι είναι δημότες/ισσες Ξάνθης.

4.Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ΔΟΥ οικονομικού έτους 2015.

5.Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, πρόσφατης έκδοσης.

6.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, για υποψηφίους με ανήλικα τέκνα.

7.Πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής Νοσοκομείου Ξάνθης, για υποψηφίους με αναπηρία τέκνων άνω του 70% (εάν υπάρχει).

8.Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής αν ο/η ενδιαφερόμενος/η, είναι γονέας παιδιού που φοιτά σε ένα από αυτά τα σχολεία.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών μειονοτικού προγράμματος

Κατάθεση ενστάσεων μέχρι 29 Αυγούστου

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Μειονοτικού Προγράμματος Μειονοτικών Σχολείων κλάδου ΠΕ 73, όπως καταρτίστηκαν, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για το σχολικό έτος 2016-2017, και αναρτώνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Π.Ε.Θ httpeaitisi.sch.gr.

Κατά των πινάκων αυτών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασκήσουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) (210-6400241, 210-6400686, 2131319438) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) (prosl.enstasi@asep.gr, grapt.enstasi@asep.gr).

Η προθεσμία ορίζεται από Τρίτη 23/8/2016 έως και Δευτέρα 29/8/2016.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ με δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας και ΠΕΙ έως 45 ετών.

Τηλ. 6947208840.

Διορισμός μετά από 18 χρόνια!

Οι 1.720 επιτυχόντων διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διενεργήθηκε το 1998, καθώς κατανέμονται σε πέντε υπουργεία

Αίσιο τέλος λαμβάνει η πολύχρονη αναμονή 1.720 επιτυχόντων διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διενεργήθηκε το 1998, καθώς κατανέμονται σε πέντε υπουργεία και σε εποπτευόμενους φορείς τους. Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης και αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. Πρόκειται για συμμετέχοντες στον γραπτό διαγωνισμό 8/1997 του ΑΣΕΠ που εντάχθηκαν σε πίνακα διοριστέων που κατάρτισε το ΑΣΕΠ, καθώς πέρασαν τη βαθμολογική βάση. Ο δρόμος της επαγγελματικής αποκατάστασής τους άνοιξε τον περασμένο Μάιο με την προκήρυξη 1ΕΓ/2016 του κ. Βερναρδάκη, στην οποία ζητήθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημόσιου τομέα. Έτσι, 434 επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 243 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 1.043 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κατανέμονται σε ισάριθμες οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (υπηρεσίες πρώτης υποδοχής και ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (εισαγγελίες πρωτοδικών, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).

ΟΑΕΔ: Δύο προγράμματα για 13.000 ανέργους 18 – 29 ετών

Προτεραιότητα στους γονείς ανήλικων τέκνων – Ακολουθούν οι άνεργοι με την μεγαλύτερη, σε ημέρες, εγγεγραμμένη ανεργία στο μητρώο

Δύο νέα προγράμματα που θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε 13.000 άνεργους νέους ηλικίας 18 – 24 και 25 – 29 ετών να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία τεσσάρων μηνών σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα και σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδος τους στην αγορά εργασίας ξεκινούν από τον ΟΑΕΔ. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά από 22 Αυγούστου μέχρι την κάλυψη των θέσεων του προγράμματος με καταληκτική ημερομηνία την 22 Σεπτεμβρίου.

Τα προγράμματα και ποιους αφορούν

Τα προγράμματα αφορούν αποφοίτους δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παραμένουν εκτός αγοράς εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης.

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει στους ασκούμενους ηλικίας 18 – 24 ετών καθαρή ημερήσια αποζημίωση 18 ευρώ για κάθε ημέρα άσκησής τους και στους ασκούμενους ηλικίας 25 – 29 ετών καθαρή ημερήσια αποζημίωση 21 ευρώ. Οι ασκούμενοι υπάγονται στην ασφάλιση του συνεισπραττόμενου κλάδου ασθενείας σε είδος (ΕΟΠΥΥ) και ασφαλίζονται για ιατροφαρμακευτική κάλυψη και επαγγελματικό κίνδυνο στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ από τον ΟΑΕΔ. Με την ολοκλήρωση της τετράμηνης εργασιακής εμπειρίας, οι πρακτικά ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδότησης θέσεων εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών (θα εκδοθεί αντίστοιχη δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τις επιχειρήσεις, πριν τη λήξη της πρακτικής άσκησης).

Έμφαση, θα δοθεί στους μακροχρόνια ανέργους νέους, από τους οποίους θα καλυφθεί το 60% επί του αριθμού των θέσεων. Προτεραιότητα δίνεται στους γονείς ανήλικων τέκνων, με απόλυτη προτεραιότητα στις μητέρες ανήλικων τέκνων. Ακολουθούν οι άνεργοι με την μεγαλύτερη, σε ημέρες, εγγεγραμμένη ανεργία στο μητρώο του ΟΑΕΔ.

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις και με βάση τις εγκριθείσες θέσεις καταρτίζονται αυτοματοποιημένα, μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, πίνακες ανά ειδικότητα οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν τους αντίστοιχους εγγεγραμμένους ανέργους ανά περιφερειακή ενότητα, οι οποίοι διακρίνονται σε δυο επιμέρους πίνακες:

– ο πρώτος αφορά στους μακροχρόνια ανέργους,

– ο δεύτερος αφορά στους υπόλοιπους ανέργους.

Οι άνεργοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα από την αρμόδια Υπηρεσία -ΚΠΑ2- σύμφωνα με όσα ορίζει η δημόσια πρόσκληση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ΚΟΙΝΣΕΠ και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα. Προϋπόθεση ένταξης της επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της λόγω καταγγελίας σύμβασης του προσωπικού της (απόλυση χωρίς αντικατάσταση) στο χρονικό διάστημα των 30 ημερολογιακών ημερών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Κάθε επιχείρηση ή εργοδότης μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για έναν έως και 10 ασκούμενους ανάλογα με το προσωπικό που απασχολεί (για έναν ωφελούμενο μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις με προσωπικό έως τρία άτομα, για δύο ωφελούμενους επιχειρήσεις με προσωπικό 4 – 9, για τρεις ωφελούμενους επιχειρήσεις με προσωπικό 10 – 19, για πέντε ωφελούμενους επιχειρήσεις με προσωπικό 20 – 30, για οκτώ ωφελούμενους επιχειρήσεις με προσωπικό 31 – 50 και για 10 ωφελούμενους επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 50 ατόμων).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα κληθούν να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντός τους στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…