Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θάνατος 87χρονου στην παραλία Μυρωδάτου

Θάνατος 87χρονου στην παραλία Μυρωδάτου

0
paralia myrodato galazia sim 2009-empros

Πήγε για κολύμπι με το ΚΑΠΗ Ξάνθης. Ανασύρθηκε νεκρός από τον ναυαγοσώστη. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Δυσοίωνα μπήκε η καλοκαιρινή σαιζόν – Προσοχή ιδιαίτερα στα παιδιά και στους ηλικιωμένους

Τραγική κατάληξη είχε το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο για τον 87χρονο συμπολίτη μας Ζαραφειάδη Παναγιώτη. Ο άτυχος ηλικιωμένος επισκέφτηκε με τα ΚΑΠΗ Ξάνθης την παραλία Μυρωδάτου την Δευτέρα 4 Ιουλίου το πρωί, όμως μόλις λίγο πριν την είσοδό του στο νερό ανασύρθηκε νεκρός από τον ναυαγοσώστη της παραλίας.

Πήγε για κολύμπι κι ανασύρθηκε νεκρός από τον ναυαγοσώστη

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία Ξάνθης αλλά και τον Λιμενάρχη Λάγος κ. Α. Κυλίτση που ανέλαβε την διενέργεια έρευνας για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου του 87χρονου, άμεση ήταν η αντίδραση του ναυαγοσώστη που μόλις διαπίστωσε ότι κάτι συμβαίνει με τον ηλικιωμένο, τον ανέσυρε και του έκανε καρδιοναπνευστική ανάνηψη στην παραλία. Όμως ο 87χρονος δεν συνήλθε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων όπου διαπιστώθηκε κι ο θάνατός του. Διατάχθηκε νεκροψία για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια ή πνιγμό. Την νεκροψία πραγματοποίησε το αργά το απόγευμα ο ιατροδικαστής κ. Νικόλαος Κιφνίδης και τα αποτέλεσμα της δεν έγιναν άμεσα γνωστά χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» το πιθανότερο είναι να προήλθε από ανακοπή καθώς ο ηλικιωμένος είχε τομή από εγχείριση και προβλήματα υγείας και ίσως η επαφή του με το νερό να απέβη μοιραία.

Προσοχή ιδιαίτερα στα παιδιά και στους ηλικιωμένους

Είναι το πρώτο τραγικό συμβάν του καλοκαιριού που συμβαίνει στις παραλίες μας και όλοι μας ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι το τελευταίο. Να σημειώσουμε ότι κάθε καλοκαίρι θρηνούμε αρκετά θύματα πνιγμών κυρίως ηλικιωμένους αλλά και παιδιά γι αυτό και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και να τηρούνται οι κανόνες ασφαλούς κολύμβησης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…