Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνελήφθη ο “αρχηγός” της συμμορίας των αδέσποτων

Συνελήφθη ο “αρχηγός” της συμμορίας των αδέσποτων

0
rottweiler

Μητέρα ράτσας ροτβάιλερ με τα 5 κουτάβια της ήταν ο τρόμος και ο φόβος στην Σκάλα Αβδήρων

Έστειλε δυο γυναίκες στο Κ.Υ. Αβδήρων την περασμένη εβδομάδα. Επιτέθηκε σε μητέρα με παιδί στην αγκαλιά – Στην κλούβα του δήμου μέχρι να …ηρεμήσει

Οικογενειακή συμμορία είχε συστήσει μια μητέρα σκύλα με τα 5 κουτάβια της και μ’ αυτήν αρχηγό κατάφεραν να γίνουν ο φόβος και ο τρόμος μεγάλων και μικρών στην Σκάλα Αβδήρων την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη δάγκωσαν μια γυναίκα, την Τέταρτη επιτέθηκαν σε μια άλλη που κρατούσε αγκαλιά το παιδί της, η οποία και αμύνθηκε με ένα ξύλο και την Πέμπτη επαναλήφθηκε το σκηνικό της Τρίτης. Δηλαδή επιτέθηκαν πάλι σε μια γυναίκα που την κυνήγησαν μέσα στην θάλασσα και την δάγκωσαν και η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ελαφρά τραύματα.

Συνελήφθη η αρχηγός της συμμορίας – Στην κλούβα μέχρι να …ηρεμήσει

Ωστόσο το κακό έχει παραγίνει και ο δήμος έλαβε τα μέτρα του… Έστειλε από την πρώτη στιγμή κτηνίατρο για να εντοπίσει την συμμορία, ο οποίος και τα κατάφερε. Έτσι η μητέρα ράτσας ροτβαϊλερ που είναι ιδιαίτερα επιθετική μεταφέρθηκε με την ειδική κλούβα του δήμου στον χώρο που σταθμεύουν τα οχήματα του δήμου κοντά στο Αυξέντιο και φυλάσσονται και άλλα 2 – 3 επιθετικά σκυλιά. Ο λόγος που μεταφέρθηκε εκεί είναι για να …ηρεμήσει έχοντας τροφή , στέγη και περίθαλψη. Δεν θα έχει βέβαια τα μικρά της τα οποία κρίθηκε ότι είναι ακίνδυνα και δεν …συνελήφθηκαν. Η μητέρα μετά από ένα χρονικό διάστημα που θα κρίνει ο κτηνίατρος, θα απελευθερωθεί.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…