Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Οδηγούσε μεθυσμένος και τραυμάτισε μητέρα με τα 2 παιδιά της

Οδηγούσε μεθυσμένος και τραυμάτισε μητέρα με τα 2 παιδιά της

0
avdira myrodato

Σοβαρό τροχαίο στην διασταύρωση Αβδήρων – Μυρωδάτου την Τρίτη το απόγευμα. Παραβίασε το Stop ο οδηγός και συγκρούστηκε με ΙΧ που επέβαινε 4μελής οικογένεια

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της μητέρας. Ελαφρύτερα τα δύο παιδιά 12 και 9 ετών. Μπαράζ τροχαίων χωρίς τραυματισμούς τις τελευταίες δύο μέρες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου στην διασταύρωση Μυρωδάτου – Αβδήρων. Ο οδηγός του ΙΧ που ερχόταν από την παραλία Μυρωδάτου παραβίασε την προτεραιότητα και συγκρούστηκε με ΙΧ που ερχόταν από Ξάνθη.

Τραυματισμένη σοβαρά η μητέρα, ελαφρύτερα τα δύο παιδιά της

Στο λευκό ΙΧ μάρκας YARIS επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από την Ξάνθη και κατευθυνόταν προς την παραλία. Οδηγούσε ο 48χρονος πατέρας και συνοδηγός ήταν η 45χρονη μητέρα. Τα δύο παιδιά 12 και 9 ετών ήταν στο πίσω κάθισμα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς ο οδηγός του άλλου Ι.Χ ενός λευκού ημιφορτηγού μάρκας Wolkswagen κυριολεκτικά καρφώθηκε στην θέση του συνοδηγού. Το αυτοκίνητο της οικογένειας εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά προς την απέναντι πλευρά που είναι το ΚΕΠ Αβδήρων. Από το αυτοκίνητο σώος ο πατέρας και σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί θλάση πνεύμονα ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της. Τα δύο παιδιά επίσης έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα όμως το αγόρι έχει υποστεί σοκ και κρίθηκε σκόπιμο από το νοσοκομείο Ξάνθης , όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματισμένοι μετά το τροχαίο, να μεταφερθεί για προληπτικούς λογούς στο νοσοκομείο Παίδων στην Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας δεν τραυματίστηκε.

Οδηγούσε μεθυσμένος ο 30χρονος…

Ο 30χρονος που προκάλεσε το τροχαίο παραβιάζοντας την προτεραιότητα όπως διαπίστωσε η Τροχαία Ξάνθης διαπιστώθηκε από αλκοτέστ που του έγινε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης (Ο, 82 με όριο το 0,25). Συνελήφθη, όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς οι συνθήκες λόγω των τραυματισμών δεν επέτρεψαν να κρατηθεί και να εκδικαστεί με αυτόφωρη διαδικασία.

Μπαράζ τροχαίων χωρίς τραυματισμούς

Μπαράζ με τροχαία μέσα και έξω από την πόλη σημειώθηκαν ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Συγκεκριμένα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε ένα ΙΧ που ο οδηγός του ήταν υπό την επήρεια μέθης χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός. Άλλο ΙΧ στην Βενιζέλου παρέσυρε δίκυκλο που οδηγούσε μια γυναίκα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της. Χθες το πρωί επίσης έπεσε από το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας νεαρός, ενώ την Τρίτη δύο μοτοσικλετιστές έχασαν τον έλεγχο των μοτοσικλετιστών τους και ανατράπηκαν χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν. Όπως αναφέρει στο «Ε» ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης κ. Βαγγέλης Γκίκας, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι οι πτώσεις από μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα είναι συχνό φαινόμενο. Συνέστησε στους οδηγούς να φορούν κράνος αν θέλουν να προστατεύσουν τη ζωή τους και να μην πληρώσουν το τσουχτερό πρόστιμο γιατί οι έλεγχοι της Τροχαίας είναι καθημερινοί. Επίσης συνέστησε προσοχή στο αλκοόλ που παραμένει ένας μεγάλος κίνδυνος για την πρόκληση ατυχήματος.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…