Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμαρχο Ξάνθης με την επίσκεψη της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας

Ευχάριστη έκπληξη για τον Δήμαρχο Ξάνθης με την επίσκεψη της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας

0
aspida-dimarxos

Αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα μετά την ολοκλήρωση μίας επιτυχημένης χρονιάς

Ο κ. Δημαρχόπουλος βράβευσε τα κορίτσια του ξανθιώτικου συλλόγου για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον Δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, καθώς το γραφείο του επισκέφθηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης η οποία τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που παρείχε, απονέμοντας του παράλληλα και κάδρο με αναμνηστική ομαδική φωτογραφία, όπου βρίσκεται και ο ίδιος μαζί με τις αθλήτριες του ξανθιώτικου συλλόγου.

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της «αποχαιρετιστήριας» εκδήλωσης της Ασπίδας, όπου όλα τα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο κλειστό Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου» και πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές βραβεύσεις και απονομές για την ολοκλήρωση της σεζόν, όπου μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο κ. Δημαρχόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας σημείωσε φέτος μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ συνέχισε στα μπαράζ ανόδου της Θεσσαλονίκης, όπου πετυχαίνοντας το αήττητο (5 στα 5) τερμάτισε πρώτη και πήρε το «εισιτήριο» για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία γυναικών (για 4η φορά στην ιστορία της) όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

«Αποτέλεσμα καλής δουλειάς και ομαδικού πνεύματος η άνοδος»

Στη χθεσινή συνάντηση, αντιπροσωπεία των κοριτσιών της Ασπίδας αποτελούμενη από τις Αντώνογλου Λένα, Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλή Δήμητρα, Παπαδοπούλου Μαρία, Μαμαλίγκατζη Μαρία, Χαλκίδου Ειρήνη, Μεχμέτ Ουστά Ντιλάρα, Κουτρουβέλη Κωνσταντίνα και επικεφαλής τον προπονητή Καρά Αχμέτ Νεδήμ κατέφθασαν στις 14:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, όπου επισκέφθηκαν το γραφείο του Δημάρχου ο οποίος με μεγάλη χαρά δέχθηκε τις αθλήτριες συγχαίροντας την καθεμία ξεχωριστά για την επιτυχημένη χρονιά που πραγματοποίησαν.

«Ως γνωστόν υποστηρίζω την και θεωρώ ότι σημειώσατε μία μεγάλη επιτυχία με την άνοδο στην Α2, η οποία οφείλεται στην καλή δουλειά που κάνετε στις προπονήσεις αλλά και στο ομαδικό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο», δήλωσε ο κ. Δημαρχόπουλος, ο οποίος εξάλλου παρακολουθεί τις δραστηριότητες της Ασπίδας μιας και στο δυναμικό του συλλόγου ανήκει και η κόρη του, Μαριάννα, η οποία αγωνίζεται στο τμήμα κορασίδων.

«Η νέα χρονιά σίγουρα θα είναι πολύ πιο δύσκολη με τη συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα της Α2 που είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό, από την πλευρά μας ως Δήμος θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βρισκόμαστε στο πλευρό σας και να σας βοηθήσουμε», συμπλήρωσε ο κ. Δημαρχόπουλος, απονέμοντας με τη σειρά του αναμνηστική πλακέτα και μετάλλια στα κορίτσια της Ασπίδας.

Από την πλευρά της η αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Λένα Αντώνογλου, με την πολυετή προσφορά στο σύλλογο, η οποία παρέδωσε την αναμνηστική κορνίζα στο Δήμαρχο τόνισε: «Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και για τη βοήθεια που ήταν πολύ σημαντική καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θέλουμε να σας έχουμε στο πλευρό μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι πολύ δύσκολη για εμάς, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας για μία θετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2».

Τέλος ο προπονητής του γυναικείου τμήματος, Καρά Αχμέτ Νεδήμ, μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Ο κ. Δημαρχόπουλος στέκεται στο πλευρό μας ανελλιπώς, έτσι και τη σεζόν που πέρασε μας παρείχε σημαντική βοήθεια και γι’ αυτό το λόγο θέλαμε να τον τιμήσουμε, με αυτή την απονομή και τη λιτή εκδήλωση». Ο πολύπειρος τεχνικός συμπλήρωσε πως: «Για τη νέα σεζόν θα έχουμε πολλές δυσκολίες, κυρίως οικονομικές με τις μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις μας όπου χρειαστεί (Βόλο, Ιωάννινα κ.α.) κι έτσι το να έχουμε τη βοήθεια του Δήμου είναι πολύ σημαντικό».

* Το ιδιαίτερο δώρο με τη φωτογραφία χαροποίησε ιδιαίτερα τον κ. Δημαρχόπουλο ο οποίος τόνισε ότι θα την κρεμάσει άμεσα σε κάποιον από τους τοίχους του γραφείου του για να δώσει μία… αθλητική νότα στο χώρο.

** Για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στη χθεσινή εκδήλωση πέντε αθλήτριες της Ασπίδας, οι Καραλίδου Βίκυ, Σουλιώτη Στέλλα, Καρακώστα Ευγενία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Σαμαρά Μαρία που έλειπε στην ιδιαίτερη πατρίδα της (Βελβεντό Κοζάνης) και η η Γκιρκίζα Μυρτώ που έδινε εξετάσεις για εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου Μία μεγάλη επιτ…