Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα «Δεν άντεχε άλλο» τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα

«Δεν άντεχε άλλο» τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα

0
aytoktonia-apelpisia

51χρονος Ξανθιώτης αυτοκτόνησε με απαγχονισμό μέσα στο σπίτι του. Άφησε σημείωμα

Εργαζόταν 16 χρόνια στην Γερμανία και ήρθε πριν 6 μήνες για να ανοίξει καφέ μπαρ στην Ξάνθη

Σοκάρει την κοινωνία της Ξάνθης η αυτοκτονία 51χρονου γνωστού Ξανθιώτη επιχειρηματία που βρέθηκε από τον σπιτονοικοκύρη του απαγχονισμένος με καλώδιο μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Νεάπολης, όπου ζούσε τους τελευταίους 6 μήνες, οπότε και ήλθε στην Ξάνθη από την Γερμανία.

Τον «έπνιξαν» τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα

Ο τραγικός αυτόχειρας άφησε ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη από την οικογένειά του για τη πράξη του αλλά όπως έγραψε: «Δεν αντέχω άλλο»! Ο Π. Ζ. είναι ένα ακόμη θύμα στην μακρά λίστα των αυτοχείρων από οικονομικά προβλήματα που τις περισσότερες φορές προκαλούν και τα οικογενειακά.

Ήρθε από την Γερμανία για να ανοίξει καφέ μπαρ στην Ξάνθη

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από ανθρώπους που τον γνώριζαν ο Π.Ζ. έφυγε για την Γερμανία πριν 16 χρόνια όταν χώρισε με την πρώτη του γυναίκα με την οποία απέκτησε 2 παιδιά. Στην Γερμανία δούλεψε και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία με την οποία απέκτησε επίσης 2 παιδιά. Πριν 6 μήνες ήρθε στην Ξάνθη χωρίς την οικογένειά του και μαζί μ’ ένα Βούλγαρο φίλο του δημιούργησαν μια κοινοπραξία μισθώνοντας ένα καφέ μπαρ στην «παραλία» την Ξάνθης με σκοπό να δραστηριοποιούν επαγγελματικά επενδύοντας ένα σεβαστό ποσό χρημάτων για ανακαίνιση και περιμένοντας να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέκυψε κώλυμα στην άδεια – όπως συνήθως σε καταστήματα της Π. Πόλης – και σ’ αυτό το διάστημα εξαντλήθηκαν οι οικονομίες του 51χρονου ενώ παράλληλα έτρεχαν τα έξοδα με το μαγαζί να παραμένει κλειστό. Επίσης – σύμφωνα με πληροφορίες – αντιμετώπιζε διάφορα οικογενειακά προβλήματα. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν ήταν ένας άνθρωπος με φυσιολογική συμπεριφορά καλός επιχειρηματίας και οικογενειάρχης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…