Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Αναμένεται η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ για τις 250 προσλήψεις στο Δήμο Ξάνθης

Αναμένεται η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ για τις 250 προσλήψεις στο Δήμο Ξάνθης

0
ergasia-jul165

Μέσα στον Αύγουστο θα τρέξει το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τον δήμο Ξάνθης

Όλα είναι έτοιμα για να προκηρυχθεί από τον ΟΑΕΔ το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά 34 δήμους μεταξύ των οποίων και ο δήμος Ξάνθης. Από το Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Ξάνθης έχουν οριστικοποιηθεί οι θέσεις και τα έργα για τις 250 8μηνες συμβάσεις και μέσα στον Αύγουστο πρόκειται να βγει η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά 12.656 ανέργους στους δήμους: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αλεξανδρείας, Αχαρνών, Βέροιας, Γρεβενών, Δέλτα, Δράμας, Ηλίδας, Θεσσαλονίκης, Ιλίου (Νέων Λιοσίων), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κύμης-Αλιβερίου, Λαγκαδά, Λαμιέων, Λαυρεωτικής, Λεβαδέων, Μεγαρέων, Νάουσας, Ναυπακτίας, Νεάπολης-Συκέων, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρέων, Πετρούπολης, Πρέβεζας, Πύργου, Τρικκαίων, Φλώρινας, και Χαλκηδόνας.

Από αυτούς οι μισοί (6.328) θα απασχοληθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 6.328 άτομα και μόλις λήξει το οκτάμηνο, δηλαδή στα μέσα του 2017 θα προσληφθούν επίσης στους ίδιους δήμους άλλα 6.328 άτομα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Να σημειώσουμε πως ταυτόχρονα με την δημοσίευση της προκήρυξης θ’ ανοίξει και το λογισμικό του ΟΑΕΔ για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν όσοι επιλεχθούν για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα είναι οκτάμηνης διάρκειας. Η πλειονότητα των θέσεων που θα προκηρυχθούν αφορά βρεφονηπιοκόμους, διοικητικούς, προσωπικό καθαριότητας, ηλεκτρολόγους και οικοδόμους . Οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω του ΟΑΕΔ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ενώ οι απολαβές των εργαζόμενων θα ανέρχονται μηνιαίως στα 431,75 ευρώ καθαρά (για όσους είναι έως 25 ετών), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ. Οι προκηρυσσόμενες θέσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Αιτήσεις και κριτήρια επιλογής

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι:

• εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ?έλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

• εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ?έλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

• εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

• άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων ?ε βάση τα τυπικά προσόντα τους

• εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

• εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων ΑΜεΑ του ΟΑΕΔ.

7 προσλήψεις στην Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Αναμένεται από τον ΟΑΕΔ η προκήρυξη για τις 7 προσλήψεις Βοηθητικού – Φυλακτικού Προσωπικού που θα προληφθούν μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ από εταιρεία τροφίμων πωλητής για τους νομούς Ξάνθης-Ροδόπης. Δίδονται μισθός, πριμ πωλήσεων και Ι.Χ. αυτοκίνητο. Τηλ. 6946121882.

50 προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ των Π.Ε. Μακ. Θράκης

Έγκριση πρόσληψης και κατανομή πενήντα (50) υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες για την Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Μακεδονίας-Θράκης και Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας του ΟΠΕΚΕΠΕ, με έργο την επικαιροποίηση του Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΣΕΙΣ

ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

6

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ

10

ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

6

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

8

ΤΕ ΤΕΧΝ. ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ( ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ –ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ)

4

ΣΥΝΟΛΟ

34

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΕΣΕΙΣ

ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

2

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ

2

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ( ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ -ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ)

2

ΣΥΝΟΛΟ

6

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤ

ΘΕΣΕΙΣ

ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

2

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ

3

ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

1

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

2

ΤΕ ΤΕΧΝ. ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ( ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ)

2

ΣΥΝΟΛΟ

10

Τον Σεπτέμβριο τα πρώτα προγράμματα του Leader Αλιείας

Επιδότηση 336 εκατ. σε αλιείς και κατοίκους νησιών

Επιχορήγηση σε ποσοστό έως και 65% σε αλιείς και κατοίκους νησιωτικών και παράκτιων περιοχών προσφέρουν τα προγράμματα Leader Αλιείας, συνολικού ύψους 336,3 εκατ. ευρώ. Τα προγράμματα επιδοτούν αλιευτικές αλλά και εναλλακτικές επαγγελματικές δραστηριότητες εποχικής απασχόλησης (όπως ο τουρισμός) για όσους θέλουν να συμπληρώσουν τα εισοδήματά τους ή να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα. Τα πρώτα προγράμματα θα ξεκινήσουν να προκηρύσσονται τον Σεπτέμβριο.

Προσλήψεις Καθηγητών στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Προσλήψεις στην στη Σχολή Ανθυποπυραγών και στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν απαραιτήτως τα εξής δικαιολογητικά:

• Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4 Χ 4 εκατοστών.

• Φωτοτυπία των δύο όψεων δελτίου ταυτότητας.

• Βιογραφικό Σημείωμα

• Τίτλο ή Τίτλους Σπουδών

• Πιστοποιητικό ισοτιμίας πτυχίου ή πράξη αναγνώρισης διδακτορικού ή μεταπτυχιακού τίτλου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)

• Φ.Ε.Κ. διορισμού σε θέση Δ.Ε.Π. (εφόσον υφίσταται).

• Άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου τα δικαιολογητικά και την αίτησή τους στην Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα 32, Τ.Κ. 145 64, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

16 άτομα στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

ΟΚΤΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα υπογράψουν 16 άτομα για την κάλυψη των εποχικών αναγκών της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν τρεις μάγειροι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας υδραυλικός, τέσσερις τραπεζοκόμοι, δύο λαντζιέρηδες, ένας πλύντης και τέσσερις καθαριστές. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εντός 10 ημερών αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας στη διεύθυνση: Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101, ΤΚ 136 79 Αχαρνές, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Μαριάννα Ξανθοπούλου


Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…