Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Προσλήψεις στις Αλυκές της Κεσσάνης

Προσλήψεις στις Αλυκές της Κεσσάνης

0
ergasia-jun161

Από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.»

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» χρειάζεται κάθε χρόνο για τις ανάγκες της, τις παρακάτω ειδικότητες τεχνικού προσωπικού:

*Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων

*Ηλεκτροσυγκολλητής/Οξυγονοκολλητής

*Πρακτικός Μηχανικός

* Χειριστής μηχανημάτων

* Βοηθός διακίνησης αλμών

* Εργατοτεχνίτης/ Ξυλουργός/ Τεχνίτης Οικοδομικών Εργασιών

Επιπλέον των ανωτέρω, για την αλυκή Μεσολογγίου χρειάζεται:

*Οδηγός

*Χημικός

* Μηχανολόγος Μηχανικός

Οι παραπάνω ειδικότητες χρειάζονται για τις αλυκές

*Μεσολογγίου ,

*Κίτρους Πιερίας

*Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης

*Νέας Κεσσάνης Ξάνθης

*Μέσης Κομοτηνής

*Καλλονής Λέσβου

*Πολιχνίτου Λέσβου

Η εταιρεία λοιπόν, θα προβεί στη δημιουργία καταλόγων και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα ως εξής: 1 Με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ελληνικές Αλυκές Α.Ε., Ασκληπιού 1, Τ.Κ. 106 79, Αθήνα

2. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aIykes@saltworks.gr

3.Στις κατά τόπους αλυκές.

1.560 θέσεις μονίμων και εποχικών σε δήμους, ΕΛΤΑ, ΤτΕ

Οι σχετικοί διαγωνισμοί «τρέχουν» μέχρι τα μέσα Ιουνίου, καθώς για τους περισσότερους είναι ανοικτές οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη της Τράπεζας της Ελλάδος για 16 θέσεις πτυχιούχων Πληροφορικής. Πρόκειται για μόνιμες και περιζήτητες θέσεις, που απαιτούν ωστόσο πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, εργασιακή εμπειρία και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Στην πρόσληψη 185 εποχικών υπαλλήλων από τις ειδικότητες Οδηγών, Διανομέων και Εσωτερικής Εκμετάλλευσης θα προχωρήσουν τα ΕΛΤΑ Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Με 599 νέους συμβασιούχους υπαλλήλους θα ενισχυθούν 24 δήμοι σε όλη τη χώρα, ενώ ιατρικό προσωπικό αλλά και υπαλλήλους καθαριότητας προσλαμβάνουν νοσηλευτικά ιδρύματα στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη

Θέσεις σε φορείς του Δημοσίου «ανοίγουν» αυτές τις μέρες

Ευκαιρίες μόνιμης αλλά και εποχικής εργασίας σε δεκάδες φορείς του Δημοσίου προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών.

Οι σχετικοί διαγωνισμοί «τρέχουν» μέχρι τα μέσα Ιουνίου, καθώς για τους περισσότερους είναι ανοικτές οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

Δύο διαγωνισμοί για την πρόσληψη 300 μονίμων στην ΕΥΔΑΠ και επιπλέον 150 στην ΕΥΑΘ πρόκειται να εκδώσει το ΑΣΕΠ, αμέσως μετά την έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Οι δύο εταιρείες ύδρευσης θα ενισχυθούν με επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό σε δεκάδες ειδικότητες, όπως ΠΕ Διοικητικοί, ΠΕ/ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΤΕ Οικονομικοί, ΔΕ Μηχανολόγοι, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, ΔΕ Οδηγοί, ΔΕ Φύλακες και ΥΕ Εργάτες.

Αναλυτικά που θα γίνουν οι προσλήψεις:

Φορέας

Αριθμός θέσεων

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

641

ΕΛΤΑ

185

ΕΥΔΑΠ

300

ΕΥΑΘ

150

ΔΗΜΟΙ

212

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

59

ΜΟΥΣΕΙΑ

56

ΔΕΗ

29

ΥΠ. ΑΣΥΛΟΥ

20

Από 1η έως 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις Σχολές της Πυροσβεστικής

Υποβολή μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fireservice.gr

Από την 1η έως τις 15η Ιουνίου καλούνται όσοι υποψήφιοι των πανελλαδικών επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση εισαγωγής στις Σχολές της Πυροσβεστικής να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις θα υποβάλλονται μέσω πλατφόρμας, η οποία θα λειτουργήσει γι’ αυτόν τον λόγο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fireservice.gr. Μετά την καταληκτική ημερομηνία (15 Ιουνίου) δεν θα είναι δυνατή η υποβολή της παραπάνω αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης. Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr), ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr).

Εργασιακά Νέα

Αναμένονται νέες προσλήψεις

Στο Δήμο Αβδήρων

Ανακοίνωση για 13 προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις για κάλυψη έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας ετοιμάζει ο δήμος Αβδήρων. Η ανακοίνωση για την υποβολή δικαιολογητικών και τις ημερομηνίες υποβολής θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

12 προσλήψεις για τις Κατασκηνώσεις «Αρχαία Άβδηρα»

Εν αναμονή του ΦΕΚ είναι η Πρωτοβάθμια Ξάνθης για την έκδοση της προκήρυξης για 12 άτομα προσωπικό για την Κατασκηνωτική περίοδο και την λειτουργία των κατασκηνώσεων «Αρχαία Άβδηρα του Υπουργείου Παιδείας.

Εγκρίθηκαν 10 προσλήψεις μουσικών του Κέντρου Πολιτισμού

Eγκρίθηκε το αίτημα του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης για 10 προσλήψεις μουσικών δασκάλων για το Ωδείο Ξάνθης. Σύντομα θα εκδοθεί η προκήρυξη.

Εγκρίθηκαν 4 θέσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα στον Δ. Τοπείρου

Μέσα στο καλοκαίρι θα εκδοθεί η προκήρυξη. Οι θέσεις είναι 8μηνης διάρκειας.

Αυξάνεται ο προϋπολογισμός σε προγράμματα του ΕΣΠΑ

Στα 52 εκατομμύρια ευρώ τα έξτρα κονδύλια

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μεταφέρθηκε στις 9 Ιουνίου.

Έξτρα κονδύλια για δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ, αυτό της ενίσχυσης των τουριστικών και εκείνο της επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας. Πρόκειται για τη δράση «ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», όπου ο προϋπολογισμός της ανεβαίνει στα 90 από 70 εκατ. ευρώ, αλλά και για το πρόγραμμα «αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων», με τα κονδύλια να αυξάνονται στα 110 από 78 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν περισσότεροι δικαιούχοι των δράσεων. Επίσης και για τα δύο προγράμματα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μεταφέρθηκε στις 9 Ιουνίου.

Πού θα απευθυνθώ

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.antagonistikotita.gr Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 56, 115 27 Αθήνα τηλ.: 801 11 36300 e-mail: infoepan@mou.gr.

Δημόσιο: Έως και 15.000 προσλήψεις το 2016

Ανακοίνωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης

Τη δυνατότητα 15.000 προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του 2016 εφόσον συνεχίσουν και ενταθούν οι αιτήσεις για συνταξιοδοτήσεις λόγω του νέου ασφαλιστικού επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριξε ότι «ο δημόσιος τομέας χρειάζεται μια μεγάλη μόχλευση. Σήμερα έχει περίπου 600.000 ανθρώπους με μέσο όρο ηλικίας τα 50-52 έτη δηλαδή γερνάει και κουβαλάει και μια κούραση ψυχολογική και εργασιακή και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης: « Χρειαζόμαστε προσλήψεις νεότερου προσωπικού νέων ειδικοτήτων ώστε να μπει η ενέργεια και η δυναμική που την ξέρουμε ως πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Το ανθρώπινο δυναμικό που παράγουν τα πανεπιστήμια είναι εξαιρετικό. Αυτό πρέπει να το βάλουμε μπροστά και να το φέρουμε και στο δημόσιο και να πάμε σε λογική στοχευμένων οργανογραμμάτων και ειδικοτήτων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βερναρδάκης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…