Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο ΠΑΕ Ξάνθη: Φεύγουν δύο – έρχεται ένας

ΠΑΕ Ξάνθη: Φεύγουν δύο – έρχεται ένας

0
vasilakakis-empros

Θέλει «πακέτο» τους Βασιλακάκη – Σολτάνι η Στεάουα

«Κλεισμένος» ο Καρασαλίδης – την 1η Ιουλίου ανακοινώνεται η μεταγραφή του στην ξανθιώτικη ομάδα

Εξελίξεις στα μετεγγραφικά αναμένονται τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν δύο αποχωρήσεις και μία προσθήκη στο «ρόστερ» της Ξάνθης.

Θέλει «πακέτο» τους Σολτάνι – Βασιλακάκη η Στεάουα

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό από τα ρουμανικά ΜΜΕ πως η Στεάουα Βουκουρεστίου παρακολουθεί τους Σολτάνι και Βασιλακάκη από την Ξάνθη και είναι πολύ πιθανό να τους αποκτήσει.

Τις παραπάνω πληροφορίες μάλιστα επιβεβαίωναν Ρουμάνοι δημοσιογράφοι στο contra.gr, ενώ οι πληροφορίες από την Ρουμανία δεν σταματούν να… καταφθάνουν, αναφέροντας πως για τον Σολτάνι υπάρχει ήδη συμφωνία, με τον Αλγερινό μάλιστα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Ρουμάνους και πως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Έλληνα μέσο.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Ρουμάνοι, ενώ με τον Σολτάνι η συμφωνία έχει ήδη κλείσει, στην περίπτωση του Βασιλακάκη κολλάει καθώς η Ξάνθη αξιώνει ποσό κοντά στις 500.000 Ευρώ(!), ωστόσο είναι διατεθειμένη να κάνει… υποχωρήσεις ώστε να βρεθεί η ¨χρυσή τομή¨ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασιλακάκη στη Στεάουα.

Πάντως τα ρουμανικά ΜΜΕ επιμένουν και φιλοξενούν συχνά δημοσιεύματα σχετικά με την απόκτηση από τη Στεάουα των Σολτάνι – Βασιλακάκη «πακέτο» από την Ξάνθη, ενώ επισημαίνουν και την προθυμία της Ξάνθης για να παραχωρήσει τώρα τον Βασιλακάκη, ώστε να μην τον χάσει την επόμενη χρονιά δίχως αντίτιμο, όταν θα μείνει ελεύθερος.

«Κλεισμένος» ο Καρασαλίδης – ανακοινώνεται την 1η Ιουλίου

Η μία προσθήκη που θα γίνει το επόμενο διάστημα αφορά τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ηρακλή στο τέλος του τρέχοντος μήνα κι έπειτα θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από την ξανθιώτικη ομάδα με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.

Ο γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1991 αμυντικός/μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, παρότι έγινε επαγγελματίας το 2010 δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα «ασπρόμαυρα» καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Το 2011 έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πανσερραϊκού οπού μετά από δύο καλές σαιζόν πήρε μεταγραφή για τον Άρη. Στον Άρη θα μείνει μόλις για έξι μήνες για να ακολουθήσει η παρουσία του για έξι μήνες στον Πανηλειακό και εν συνεχεία μία σαιζόν με τη Νίκη Βόλου στην Super League, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στον Ηρακλή οπού πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις σημειώνοντας και ένα τέρμα.

Νέα «σενάρια» για… φυγή Λουτσέσκου από τον πάγκο της Ξάνθης

Νέα «σενάρια» για ενδεχόμενη φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον πάγκο της Ξάνθης, για λογαριασμό της… ιταλικής Κροτόνε αυτή τη φορά, είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από ιταλικές ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Κροτόνε που εξασφάλισε την άνοδό της στη Serie A αναζητά το νέο της τεχνικό, και καθώς ο Φάμπιο Γκρόσο δεν δέχθηκε την πρόταση της, πλέον οι Ροσομπλού στρέφονται στις άλλες δυο περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους. Ο Μπέπε Σανίνο είναι η… εύκολη λύση, ωστόσο αυτός που αρέσει περισσότερο, αλλά έχει συμβόλαιο είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, οι Ιταλοί τονίζουν πως έχουν γίνει ήδη επαφές με τον κόουτς της Ξάνθης!

Απομένει να δούμε εάν θα προκύψει κάποια επίσημη πρόταση, την οποία – εφόσον ικανοποιεί στις απαιτήσεις του Χρ. Πανόπουλου – πιθανόν θα δει με θετικό μάτι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη…

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…