Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Δεν ήξερε ότι πουλούσε 670 γραμμάρια ηρωίνης σε αστυνομικούς!

Δεν ήξερε ότι πουλούσε 670 γραμμάρια ηρωίνης σε αστυνομικούς!

0
astynomika 15.6.16 iroini

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ξάνθης συνέλαβαν 28χρονο αμέσως μετά τη συναλλαγή σε ερημική περιοχή κοντά στην Κομοτηνή

Προσημειωμένο ήταν το χρηματικό ποσό των 15.000 € που πήρε ο 28χρονος. Συνελήφθη και 21χρονη που ήταν παρούσα στην συναλλαγή. Οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης

Στέφθηκε με επιτυχία η επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης που συνέλαβε δύο άτομα, ελληνικής υπηκοότητας για πώληση και κατοχή ναρκωτικών.

Αστυνομικοί της Δίωξης παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές σε 28χρονο, από τον οποίο παρέλαβαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη 670 γραμμαρίων. Αυτός με τη σειρά του πήρε το χρηματικό ποσό των 15.000 €, που ήταν όμως προσημειωμένο, οπότε και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης μία 21χρονη που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, στο σημείο της συναλλαγής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο νεαροί, καθώς και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν επίσης μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 32,3 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε παρακείμενη περιοχή, καθώς και το αυτοκίνητο.

Ο συντονισμός της αστυνομικής επιχείρησης ξεκίνησε, προκειμένου να αξιοποιηθεί η πληροφορία για τη δράση του 28χρονου που διαμένει στην Κομοτηνή. Προηγήθηκαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στους αστυνομικούς και τον 28χρονο, προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού. Τελικά, δύο αστυνομικοί συναντήθηκαν μαζί του σε ερημική περιοχή κοντά στο χωριό Κάλχας, που βρίσκεται λίγο έξω από την Κομοτηνή, όπου και πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το πρωί με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, όπου οι συλληφθέντες ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν. Τις επόμενες ημέρες ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του δράστη, ο οποίος διώκεται για πώληση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…