Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Ανοιχτή» αφήνουν την παραμονή του Λουτσέσκου στην Ξάνθη τα ρουμανικά ΜΜΕ!

«Ανοιχτή» αφήνουν την παραμονή του Λουτσέσκου στην Ξάνθη τα ρουμανικά ΜΜΕ!

0
lucescu-dimosievma

«Έχω συμβόλαιο αλλά εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη αν θα συνεχίσω»

Στις 21 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ξάνθη ΑΟ – αναλυτικά οι τιμές

Συνέχεια στα προ ημερών δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Ξάνθη (για την Α.Ε.Κ.), εφ’ όσον υπάρξει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τόσο τον ίδιο, όσο κυρίως την ΠΑΕ, έδωσε χθες νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά το χθεσινό δημοσίευμα του «disport.ro» ανέφερε:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει καμία έλλειψη προσφορών, αν και επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ξάνθη λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι έχει προτάσεις, αλλά εναποθέτει την ευθύνη για λογαριασμό του ιδιοκτήτη συλλόγου. Ο Λουτσέσκου ο νεότερος, συνόδευσε τον πατέρα του (Μιρτσέα Λουτσέσκου) στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου την Τετάρτη, κατά την αναχώρηση του προπονητή της Ζενίτ (Μιρτσέα) για την Αγία Πετρούπολη, όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο νέο του σύλλογο. “Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Ξάνθη, έχω συμβόλαιο ενός έτους, αλλά από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου (σ.σ. Χρήστος Πανόπουλος) εξαρτάται το αν θα μείνω ή όχι”, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα ρουμανικά ΜΜΕ.

Να σημειώσουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή και τη συνεργασία του με την Ξάνθη και τον Χρ. Πανόπουλο, ωστόσο συχνά βλέπουμε σε δημοσιεύματα – κυρίως από την πατρίδα του – ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» συλλόγων, κυρίως του εξωτερικού. Το αν έχει δεχτεί «κρούση» από ομάδες του εξωτερικού δεν μπορεί να διασταυρωθεί από καμία πλευρά, ωστόσο αυτό που με βεβαιότητα γνωρίζουμε είναι ότι πριν λίγο καιρό και προτού η ΑΕΚ έρθει σε συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΑΕΚ) και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρ. Πανόπουλο, για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ρουμάνος την τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου».

Ήθελε Χογκ για το τέρμα

Εν τω μεταξύ, χθεσινό δημοσίευμα από τη Μάλτα, ανέφερε ότι η Ξάνθη είχε επαφές με τον Μαλτέζο τερματοφύλακα Άντριου Χογκ, προτείνοντας του συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ίδιο ωστόσο να βρίσκεται πιο κοντά στην ομάδα της Μάλτας Χιμπέρνιανς. Ο Χογκ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλονή, ενώ προηγούμενες ομάδες του υπήρξαν το Παραλίμνι Κύπρου και η Βαλέτα της πατρίδας του. «Μετά την θετική χρονιά που είχε ο Άντριου Χογκ με την ομάδα της Καλλονής, δέχθηκε προτάσεις από τρεις ελληνικούς συλλόγους, την Ξάνθη, τον Ατρόμητο και τη Βέροια όπως και από τις κυπριακές ΑΕ Λεμεσού και Νέα Σαλαμίνα, ο ίδιος όμως σκέφτεται τον επαναπατρισμό του για την Χιμπέρνιανς», αναφέρει το δημοσίευμα του «timesofMalta».

Πάντως το παραπάνω δημοσίευμα δεν διευκρινίζει το πότε υπήρξαν οι επαφές ανάμεσα στην Ξάνθη και τον παίκτη και, αν αυτό έγινε πριν κλείσει η συμφωνία της ξανθιώτικης ομάδας με τον Σέρβο γκολκίπερ Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Στις 21 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των καρτών μελών για τη νέα σεζόν

Σε τέσσερις ημέρες θα βγουν στην κυκλοφορία οι κάρτες μέλους της ΠΑΕ Ξάνθη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε χθες η ξανθιώτικη ΠΑΕ. Να σημειώσουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι ακριβώς ίδιες με τις περσινές. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Από την Τρίτη 21 Ιουνίου ξεκινά η διάθεση των καρτών μελών της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο. για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές της κάρτας μέλους ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ Α: Ενήλικες 120 Ευρώ, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 Ευρώ.

ΘΥΡΑ Β (Επισήμων): Ενήλικες 240 Ευρώ.

ΘΥΡΑ Γ (Στ. Γεωργουδάκη): Ενήλικες 120 Ευρώ, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 Ευρώ.

ΘΥΡΑ Α1 (Ευτ. Πατσούρα): Ενήλικες 120 Ευρώ, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 Ευρώ.

ΘΥΡΑ Β1: Ενήλικες 135 Ευρώ, Παιδικά (έως 14 ετών) 45 Ευρώ.

Η διάθεση των καρτών μελών ξεκινά στις 21 Ιουνίου 2016 στα εξής σημεία:

– Περίπτερο Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης: 10:00 – 14:30, 18:00 – 21:00

– Le Chalet: 10:00 – 19:00.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα της απόκτησης της κάρτας μέλους και ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr, και για τους φιλάθλους εκτός Ξάνθης.

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, μόνο από το Περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας και από το Le Chalet.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε από κοντά και μέσα στο γήπεδο όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις της αγαπημένης σας ομάδας αγοράζοντας πλέον και ηλεκτρονικά την κάρτα διαρκείας 2016-2017.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …