Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Τίμησαν και φέτος τον Ξανθιώτη διακεκριμένο γιατρό Γιώργο Γκοδόλια

Τίμησαν και φέτος τον Ξανθιώτη διακεκριμένο γιατρό Γιώργο Γκοδόλια

0
godolias-mats16

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλικό στο γήπεδο Μαγικού

Πρόσφεραν θέαμα και… ξεκαρδιστικές στιγμές οι παλαίμαχοι αστέρες που πήραν μέρος

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μαγικού το καθιερωμένο φιλικό προς τιμήν του εορτάζοντα Γιώργου Γκοδόλια, του σπουδαίου Ξανθιώτη γιατρού, σε ένα σπουδαίο φιλικό οπού το «παρών» έδωσαν αρκετές μεγάλες μορφές της ιστορίας της Skoda Ξάνθη αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από τον πολιτικό χώρο, την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό.

Οι προσκεκλημένοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης κι έτσι στο γήπεδο του Μαγικού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βεριντιάνο Μαρτσέλο, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Νίκος Κεχαγιάς, Μάκης Τζάτζος, Νίκος Καραγεωργίου, Χρήστος Μαλαδένης, Ζήσης Τσέκος, Γιάννης Δημητριάδης, Γιουράι Μπούτσεκ, Μιχάλης Ιορδανίδης και πολλοί ακόμη που έδωσαν το παρών σε αυτή την σπουδαία γιορτή για να τιμήσουν στην γιορτή του τον κορυφαίο Ξανθιώτη επιστήμονα Γιώργο Γκοδόλια.

Πέρα από αθλητές το παρών έδωσε και μάλιστα αγωνίστηκε ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ο πρώην δήμαρχος Βιστονίδας Β. Τσολακίδης, ο για πολλά χρόνια γιατρός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου κ.α.

Το παιχνίδι όπως κάθε χρόνο έγινε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα και ήταν απολαυστικό με αρκετές ξεκαρδιστικές στιγμές που έφτιαχναν το κέφι στον κόσμο και στους ίδιους τους παίκτες που απολάμβαναν κάθε λεπτό του φιλικού αγώνα μεταξύ των «Φίλων Γιώργου Γκοδόλια» και των Παλαιμάχων του Αστέρα Μαγικού, ενώ τα «αστέρια» του παρελθόντος δημιούργησαν και πολλές όμορφες και θεαματικές ενέργειες κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση.

Για την ιστορία, το φιλικό που καθ’ όλη την διάρκεια του γινόταν υπό μουσική υπόκρουση έληξε με νικητές του «Φίλους Γιώργου Γκοδόλια» με 5-2.

Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι Μπούτσεκ(στο πρώτο μέρος έπαιξε ως χαφ στο δεύτερο στην… φυσική του θέση κάτω από τα γκολποστ), Μαρτσέλο μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Λουτσιάνο που θύμισε τις παλιές καλές εποχές, ο Καβαλιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Ιορδανίδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ζήσης Τσέκος, και ο Γιάννης Γιοβανούδης. Από πλευράς των Παλαιμάχων του Αστέρα Μαγικού σκόραραν ο Χρήστος Μαλαδένης με την σπουδαία καριέρα σε Ξάνθη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και ο Τσουβαλίδης.

Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησε γλέντι υπό την μουσική υπόκρουση ορχήστρας συνοδευόμενο με την κατανάλωση πλούσιων εδεσμάτων.

godolias-mats162Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως την ομάδα των «Φίλων Γιώργου Γκοδόλια» επιμελήθηκε και κοούτσαρε ο Νίκος Τσιτσέλης, ενώ ξεχωριστές στιγμές στο φιλικό ήταν η παρουσία στην αρχική ενδεκάδα των Λάκη Σαρχόση και Ανέστη Μυλωνά, ενώ απέναντι σε παλιούς τους συμπαίκτες βρέθηκαν οι Χρήστος Μαλαδένης και Χρήστος Σαμαράς που αγωνίστηκαν με τα χρώματα των Παλαιμάχων του Μαγικού. Επίσης να σημειώσουμε πως κάτω από τα γκολποστ των «Φίλων Γιώργου Γκοδόλια» αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος ο γιατρός και τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας Γιώργος Γκοδόλιας και ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ενώ στο δεύτερο κάτω από τα γκολπόστ αγωνίστηκε η μεγάλη μορφή της Skoda Ξάνθη Γιουράι Μπούτσεκ. Την φιλική συνάντηση διαιτήτευσε ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης.

Για την ομάδα των «Φίλων Γιώργου Γκοδόλια» αγωνίστηκαν οι: Γκοδόλιας, Τσολακίδης, Μπούτσεκ, Κεχαγιάς, Καραγεωργίου, Ορφανός, Κωνσταντινίδης Αν., Μυλωνάς, Καρασερίδης, Κουμουλίδης, Δημητριάδης, Ιορδανίδης, Σαρχόσης, Τσέκος Ζ., Τσέκος Θ., Μαρτσέλο, Τζάτζος, Λουτσιάνο.

Για την ομάδα των Παλαιμάχων του Αστέρα Μαγικού αγωνίστηκαν οι: Θεοχάρους, Σαμαράς, Τσουβαλίδης, Ταμέρ, Σιράκ, Κωνσταντινίδης Κ., Κετσιεμενίδης, Κανδυλίδης, Σερνισλίδης, Ελευθεριάδης Π., Μελισσόπουλος, Μαλαδένης, Κωνσταντινίδης Γ., Ιγκιτιάν Β., Σπανός, Ζαφειριάδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…