Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στόχος η άνοδος στη Γ’ Εθνική για τον Ορφέα!

Στόχος η άνοδος στη Γ’ Εθνική για τον Ορφέα!

0
orfeas panigiria-empros

Υποδέχεται την Κυριακή στις 17:00 στο γήπεδο ΑΟΞ την ΑΕ Διδυμοτείχου στην 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Μ. Χατζημεστής: «Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, είναι ξανθιώτικη υπόθεση!»

Μπροστά σε μία ακόμη τεράστια πρόκληση βρίσκεται ο Ορφέας Ξάνθης, που την Κυριακή θα υποδεχθεί την ΑΕ Διδυμοτείχου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Ο φετινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης έχει θέσει ψηλά τον πήχη και διεκδικεί δυνατά την άνοδο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς μέσα από τα μπαράζ ανόδου, θα προβιβαστούν οι δύο ομάδες από τις τέσσερις που παίρνουν μέρος στον προκριματικό όμιλο. Να υπενθυμίσουμε ότι οι υπόλοιπες πρωταθλήτριες ομάδες του ομίλου είναι η ΑΕ Διδυμοτείχου (ΕΠΣ Έβρου), Δόξα Προσκυνητών (ΕΠΣ Θράκης) και Ηρακλής Ποταμουδιών (ΕΠΣ Καβάλας).

Ο Ορφέας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο, με ένα θετικό αποτέλεσμα στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ., την Κυριακή (17/05) στις 17:00.

Μ. Χατζημεστής: «Η άνοδος θα έρθει αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Ο πρόεδρος/ιδιοκτήτης του Ορφέα Puma, Μπάμπης Χατζημεστής, με τεράστια παραγοντική εμπειρία τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο (παλαιότερα ο Ορφέας είχε φτάσει μέχρι την τότε Δ’ Εθνική αρκετές φορές), γνωρίζει καλά πράγματα και καταστάσεις στο ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιφέρειας και φέτος βλέπει ότι μπορεί να έρθει το… βήμα παραπάνω, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Παρά την αισιοδοξία του όμως κρατάει χαμηλά τους τόνους καθώς γνωρίζει ότι για να έρθουν οι νίκες που θα οδηγήσουν στην άνοδο, θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη και οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Για το στόχο της ανόδου ο κ. Χατζημεστής δήλωσε στο «Ε»:

Μ.Χ.: «Στόχος μας ξεκάθαρα είναι να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική. Είναι κάτι που κυνηγάμε εδώ και χρόνια και πιστεύω φέτος είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο ¨κόλπο¨ της ανόδου, με δεδομένο το ότι προβιβάζονται δύο ομάδες από τον όμιλο των μπαράζ και πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες εξάλλου κι έτσι θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε ματς. Εάν επιτευχθεί εξάλλου ο στόχος της ανόδου, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το δυναμικό μας, αλλά να δοθεί και σε άλλους παίκτες η δυνατότητα να υπάρχει ένα ¨σκαλοπάτι¨ για να διακριθούν στις μεγάλες κατηγορίες. Γι αυτό το λόγο θεωρώ ότι μία άνοδος του Ορφέα θα είναι θετική για όλη την πόλη και το Νομό μας, δεν είναι υπόθεση μόνο της ομάδας μας αλλά όλων.

Σχετικά με την προετοιμασία του Ορφέα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, ο κ. Χατζημεστής είπε:

Μ.Χ.: «Πέρα από τη συνολική δουλειά των προπονήσεων και του προγραμματισμού όλης της χρονιάς, το τελευταίο διάστημα δουλέψαμε εντατικά ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι για τους αγώνες μπαράζ, κοιτώντας πρώτα αυτόν με την ΑΕ Διδ/χου και τον καθένα ξεχωριστά. Τέτοιου είδους αγώνες που κρίνουν μία άνοδο είναι εξαιρετικής δυσκολίας και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο ζητούμενο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, καθώς πρόκειται για αγώνες που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό που θα θέλουμε απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης είναι να βρεθεί στο πλευρό μας και να υποστηρίξει την προσπάθεια μας, ώστε να μας δώσει επιπλέον ώθηση για τη νίκη».

Το «ρόστερ» του Ορφέα Ξάνθης

Ζώης Γιάννης (τ/φ), Κισά Κοράι (τ/φ), Καραγκιόζης Βασίλης, Χακή Τζαμπάζ, Ονούρ Καρά Αλή, Μακράκης Ηλίας, Μαλαδένης Βασίλης, Μαυρόπουλος Λάζαρος, Μυγγίδης Παναγιώτης, Καραγκιόζης Γιάννης, Χαραλαμπίδης Μάνος, Χιντ Ιμέρ, Κεχαγιάς Ανδρέας, Μαυρόπουλος Γιώργος, Μεκερά Οκάν, Μόσχος Νίκος, Μουμίν Τουγιάλ, Λαζαρίδης Χρήστος, Παπαδιώτης Κίμων, Παπαδόπουλος Νίκος, Πιλέ Φεράτ, Κουτσογιάννης Χρήστος, Καρύδης Νίκος, Εμπλιούκ Λοκμάν, Γρεντής, Ερνίντς.

Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική

1η αγωνιστική

Κυριακή 15/05/2016 – Ώρα 17:00

Ηρακλής Ποταμουδιών – Δόξα Προσκυνητών

Ορφέας Puma Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου

2η αγωνιστική

Τετάρτη 18/05/2016 – Ώρα 17:00

Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Puma Ξάνθης

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Ποταμουδιών

3η αγωνιστική

Κυριακή 22/05/2016 – Ώρα 17:00

Ορφέας Puma Ξάνθης – Ηρακλής Ποταμουδιών

Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Διδυμοτείχου

4η αγωνιστική

Τετάρτη 25/05/2016 – Ώρα 17:00

Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Ποταμουδιών

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Puma Ξάνθης

5η αγωνιστική

Κυριακή 29/05/2016 – Ώρα 17:00

Ορφέας Puma Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών

Ηρακλής Ποταμουδιών – ΑΕ Διδυμοτείχου

6η αγωνιστική

Τετάρτη 05/06/2016 – Ώρα 17:00

Ηρακλής Ποταμουδιών – Ορφέας Puma Ξάνθης

ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …