Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στην Αθήνα για το final-4 του εφηβικού η ομάδα Κ-17 της Skoda Ξάνθη

Στην Αθήνα για το final-4 του εφηβικού η ομάδα Κ-17 της Skoda Ξάνθη

0
k17-16

Σήμερα ξεκινάει την προσπάθεια στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Στις 17:00 η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» με απευθείας μετάδοση από το Novasports 2

Μετά από μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά, οι κόποι της προσπάθειας της εφηβικής ομάδας (Κ-17) της Skoda Ξάνθη ανταμείφθηκαν με την είσοδο της ομάδας στο final four του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Ελλάδος 2014, επιστρέφουν φέτος στην τελική φάση του θεσμού διεκδικώντας την διάκριση, καθώς είχαν τερματίσει στην 2η θέση του Βορείου Ομίλου με 42 βαθμούς.

Στο Περιστέρι, αύριο Πέμπτη (17:00) οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, την ομάδα που τερμάτισε στην 1η θέση του Νοτίου Ομίλου ενώ το άλλο χιαστί ζευγάρι είναι το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Πέμπτη, 20:30/NS2).

Οι νικήτριες ομάδες, το Σάββατο θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό των Κ-17.

Η Skoda Ξάνθη νωρίς το πρωί της Τρίτης και αφού πήρε το πρωινό της στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων στα Πηγάδια, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της και διασχίζοντας οδικώς την Ελλάδα, έφτασε το απόγευμα στην πρωτεύουσα.

Ο προπονητής Κώστας Μπεδρελής και οι ποδοσφαιριστές του, πραγματοποίησαν αμέσως την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου καταστρώνοντας τα πλάνα τους για τον ημιτελικό της Πέμπτης με την προπόνηση να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα και σε πολύ καλό κλίμα, στη συνέχεια η ξανθιώτικη ομάδα κατέλυσε στο ξενοδοχείο ενώ και χθες έκαναν χαλάρωμα – προπόνηση.

Η αποστολή της Κ-17 της Skoda Ξάνθη απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Παπάζογλου Δημήτρη, Πεταλωτή Χρήστο, Μελιόπουλο Δημήτρη, Σαββίδη Νεόφυτο (τ/φ), Καλογιάννη Δημήτρη, Ζουμπουλίδη Θωμά, Τσαπάρη Ευθύμη, Χασάνογλου Φεϊζή, Σουλεϊμάν Οκάν, Ιωσηφίδη Αλέξανδρο, Θεοφυλάκη Δημήτρη, Σπυριντόνοφ Γιώργο, Αθανασιάδη Πρόδρομο, Τζιβανόπουλο Φάνη, Ιωάννου Γιάννη, Ζουρνατζίδη Κώστα (τ/φ), Κιλιμτσίδη Αντώνη, Φιλιππίη Βασίλη, Τενεκέ Κώστα, Παπαστεργίου Συμεών, Ζώτο Βασίλη, Σταματιάδη Δημήτρη, Τηλαβερίδη Γιάννη, Τοπουζίδη Αλέξη και Μπαξεβανίδη Κυριάκο.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς. Το τεχνικό επιτελείο απαρτίζεται από τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή και τους βοηθούς Κώστα Προδρομίτη, Νίκο Καλαϊτζή. Την αποστολή συνοδεύει ο γιατρός Γιάννης Κουτσογιάννης, ο φυσιοθεραπευτή Αλέξανδρος Βαρνταπετιάν, ο φροντιστής Δημήτρης Σεβδίλης και ο οδηγός Γιάννης Ζώτος.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …