Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στην ορεινή περιοχή

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στην ορεινή περιοχή

0
dikasthria 2-empros

Στο νοσοκομείο η 32χρονη συνοδευόμενη από τον πατέρα της – Ο σύζυγος και φερόμενος ως δράστης συνελήφθη με αυτόφωρο

Αναβολή πήρε η δίκη λόγω της αποχής των δικηγόρων- Για «λογομαχία και νευρικό κλονισμό της συζύγου» κάνει λόγο η δικηγόρος του συζύγου

Με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της συζύγου του η οποία και τον κατήγγειλε, συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης από τους αστυνομικούς με την αυτόφωρη διαδικασία την ώρα της εργασίας του σε κατάστημα της Ξάνθης. Το ζευγάρι κατάγεται από χωριό του δήμου Μύκης και η καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.

Στο νοσοκομείο η 32χρονη συνοδευόμενη από τον πατέρα της

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της η 32χρονη γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο Ξάνθης την Τετάρτη νωρίς το πρωί όπου και της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κατάστασή της ήταν καλή και δεν έφερε εμφανείς κακώσεις. Η ίδια ανέφερε όμως ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Ο σύζυγός της μετέβη κι αυτός στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Αναβολή πήρε η δίκη λόγω της αποχής των δικηγόρων- Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με την δικηγόρο του φερόμενου ως δράστη της υπόθεσης ενδοοικογενειακής κακοποίησης κα Κουράκ Σουχεϊλά, οι σύζυγοι είχαν μια λογομαχία την οποία παρακολούθησε και το παιδί τους. Η κα Κουράκ υποστήριξε ότι δεν υπήρξε ξυλοδαρμός από τον σύζυγο αλλά ότι η σύζυγος έπαθε νευρικό κλονισμό. Απ’ την πλευρά επίσης του συζύγου υποστήριζαν ότι από τον νευρικό κλονισμό που υπέστη η σύζυγος χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο και αυτοτραυματίστηκε, μαρτυρίες που θα τεθούν στην κρίση του δικαστηρίου όταν γίνει η δίκη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…