Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Επαφές της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς

Επαφές της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς

0
node-dimarxos

Επισκέψεις σε δήμαρχο, αντιπεριφερειάρχη και προϊσταμένους εκπαίδευσης με σκοπό να ενημερωθούν για τα τρέχοντα προβλήματα της περιοχής

Επαφές με τους αυτοδιοικητικούς φορείς και τις τοπικές αρχές ξεκίνησε η νέα διοίκηση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης. Με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο αυτοδιοικητικό τοπίο αλλά και την εκτενέστερη ανάλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αυτοδιοικητικές υπηρεσίες, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Ξάνθης. Στη μεταξύ τους συζήτηση ο κ. Δημαρχόπουλος κατέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες που θέτουν οι πολιτικές και οι επιλογές της κυβέρνησης, η Ξάνθη βαδίζει στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Σε συνέχεια των επισκέψεων της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας, χθες μέλη της συνοδευόμενα από τους Προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ Ξάνθης κο Οικονόμου Ηλία και ΔΗΜ.ΤΟ. Μύκης κο. Αχμετσίκ Ριτβάν, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφέρειαρχη Ξάνθης κο. Ζαγναφέρη Κωνσταντίνο, με τον οποίο συνομίλησαν για τα τρέχοντα αυτοδιοικητικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό μας. Από τη συνομιλία μαζί του έγινε κατανοητό ότι η τοπική αυτοδιοίκηση στην Ξάνθη παρά την διαρκώς κλιμακούμενη κυβερνητική απραξία, καταφέρνει να δίδει έναν επιτυχημένο αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας του Ξανθιώτη.

Έπειτα, η ίδια αντιπροσωπία επισκέφθηκε τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κο Μάρκου Αναστάσιο και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Γεώργιο Παπαθανασίου, με τους οποίους συνομίλησαν για τα εκπαιδευτικά ζητήματα του τόπου μας, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων στα ζητήματα των υποδομών και της στελέχωσης των τοπικών σχολικών μονάδων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τις αλλαγές στα Δημοτικά Σχολεία και τις επιπτώσεις αυτών, καθώς και για την τροποποίηση του θεσμού του ολοήμερου σχολείου, ο οποίος, όπως σημείωσαν τα μέλη της ΝΟΔΕ, παρότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής του αποτέλεσε δημιουργικό βοήθημα για γονείς και μαθητές, πλέον απαξιώνεται στερώντας μια ακόμα δυνατότητα γνώσης στη νεολαία μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Λευτέρης Μ. Καρχιμάκης, Υπ. Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στην πορεία προς τι…