Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ικανοποίηση στην Ξάνθη για την παραμονή Λουτσέσκου

Ικανοποίηση στην Ξάνθη για την παραμονή Λουτσέσκου

0
lucescu-sinenefsi

Τα «κλειδιά» της ομάδας έδωσε στον Ρουμάνο τεχνικό ο Χρ. Πανόπουλος

Με αυξημένες αρμοδιότητες στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας – αποφασίζει για αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις και ακολουθούν οι μεταγραφές

Το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Λουτσέσκου και η συμφωνία του με τον Χρήστο Πανόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη έτος, κάτι που οδηγεί σε παραμονή του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο της Ξάνθης την ερχόμενη σεζόν, είχε θετικό αντίκτυπο στην πλειοψηφία των Ξανθιωτών φιλάθλων οι οποίοι δέχθηκαν με ικανοποίηση τα νέα, για την παραμονή Λουτσέσκου.

Εκτός της εκτίμησης του Χρήστου Πανόπουλου προς τον Λουτσέσκου εξάλλου, στην Ξάνθη αναγνωρίζουν τη σημαντική προσφορά του Ρουμάνου και με την παραμονή του άπαντες ευελπιστούν ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη και πιο ¨παραγωγική¨ από τη φετινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουτσέσκου παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και του Βελγίου, θέλησε να εξετάσει πρώτα την πρόταση της Skoda Ξάνθη, καθώς από την πλευρά του ήθελε να τιμήσει την εμπιστοσύνη αλλά και τη φιλία που έχει αναπτυχθεί με τον μεγαλομέτοχο της ξανθιώτικης ΠΑΕ. Αφού ο Λουτσέσκου έλαβε τις διαβεβαιώσεις για τη στελέχωση του «ρόστερ» με παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό, μετά τις συζητήσεις με τον Πανόπουλο αποφασίστηκε να του δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες σε ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία της ομάδας, όπως αντίστοιχα συμβαίνει σε ομάδες του εξωτερικού με τους προπονητές των συλλόγων.

Έτσι αφού έπεσαν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και μετά την επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης, δόθηκε η εντολή για άμεση έναρξη του «χτισίματος» της ομάδας για τη νέα σεζόν και για αναζήτηση μεταγραφών.

Πρώτα βέβαια θα γίνει το «ξεσκαρτάρισμα» στο υπάρχον υλικό με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και τις ανανεώσεις συμβολαίων κι έπειτα θα ακολουθήσει η ενίσχυση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουτσέσκου ήταν αυτός που αποφάσισε για τη μη ανανέωση του δανεισμού των Μπέρτου και Γούτα, καθώς θεώρησε ότι ο κύκλος τους στην Ξάνθη έχει κλείσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν οι αποχωρήσεις των Φάρκας, Ζαραδούκα. Την ίδια στιγμή γίνονται προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Λουσέρο, όπως και του Καπετάνου για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Να σημειώσουμε πάντως ότι οι όποιες κινήσεις και προσθαφαιρέσεις στο «ρόστερ» θα γίνουν από την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως και αργότερα καθώς ακόμη οι παίκτες ακολουθούν το πρόγραμμα προπονήσεων της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου κι ενώ ενδιάμεσα θα διεξαχθούν δύο φιλικά με τον Ηρακλή στις 11 και 18 Μαΐου σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη αντίστοιχα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …