Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Άναψε η φλόγα για την Ολυμπιακή πορεία της καριόκας

Άναψε η φλόγα για την Ολυμπιακή πορεία της καριόκας

0
eve-ileia1

500 κιλά καριόκες μοίρασαν η αποστολή του ΕΒΕ και οι Ξανθιώτες Ζαχαροπλάστες στην Αρχαία Ολυμπία όπου πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η καριόκα ήταν το γλυκό στο δείπνο που παρέθεσε ο δήμαρχος Αρχαίας Ολύμπιας

Μια γλυκιά έκπληξη επεφύλαξε στους επισήμους προσκεκλημένους και στις αντιπροσωπείες των Χωρών που συμμετείχαν στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Ιερό Χώρο της Αρχαίος Ολυμπίας, η… αποστολή της Ξάνθης. Τους ….κέρασε όλους καριόκες Ξάνθης δίνοντας έτσι …ολυμπιακό χαρακτήρα στην καριόκα Ξάνθης και δημιουργώντας έτσι μια …γλυκιά γνωριμία μέσα από την οποία μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για …σχέση!

500 κιλά καριόκες μοίρασαν οι Ξανθιώτες Ζαχαροπλάστες στην Ολυμπία

eve-doraΗ αποστολή της Ξάνθης που αποτελούνταν από τον πρόεδρο και την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ξάνθης, τον Ολυμπιονίκη της Ρομποτικής Βασίλη Κόκκινο και 6 Ζαχαροπλάστες μοίρασαν συνολικά 500 κιλά καριόκες ενώ όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραΐτης η καριόκα Ξάνθης ήταν το γλυκό του επίσημου δείπνου που παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας στο Olympic Village και παρακάθισε η αποστολή της Βραζιλίας, τα μέλη της ΔΟΕ και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι. Μαζί με τις Καριόκες μοιράστηκε και διαφημιστικό οπτικοακουστικό υλικό για την πόλη και τον νομό μας καθώς και ένα «Καλωσόρισμα» από την Ξάνθη γραμμένο σε πάπυρο. Ο κ. Μωραϊτης αναφερόμενος στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλογας που έγινε χθες το μεσημέρι και την οποία παρακολούθησαν δήλωσε ενθουσιασμένος και συγκινημένος για την πρωτόγνωρη εμπειρία επισημαίνοντας πως είναι κάτι μοναδικό. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την επιτυχία της προσπάθειας να προωθήσουν την καριόκα Ξάνθης και την αποδοχή που είχαν. Είπε πως συναντήθηκαν με την αποστολή του Ρίο στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Πολιτισμού καθώς και με άλλες αποστολές και πρέσβεις άλλων χωρών άλλα και με καλλιτέχνες όπως ένα ζευγάρι από την Κίνα που είναι πολύ δημοφιλείς στην χώρα στους οποίους δώρισαν καριόκες και τους προσκάλεσαν να επισκεφτούν την Ξάνθη. Είπε επίσης πως συνάντησαν τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο μετά της συζύγου του Άννας Μαρίας όπως επίσης και την κα Ντόρα Μπακογιάννη η οποία όπως φαίνεται στην φωτογραφία που εξασφάλισε ο «Ε» κάθεται παρέα με τον κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ και δοκιμάζει καριόκα Ξάνθης!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…