Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Συνεδριάζει σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

Συνεδριάζει σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

0
perifereia-web

Ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για το προσφυγικό, επικαιροποίηση του αρχείου ηλεκτροδοτημένων γεωτρήσεων και επιστροφή ακινήτου στην Βακουφική Επιτροπή Δημαρίου στην ημερήσια διάταξη

Με συζήτηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο).

Θα προηγηθούν ανακοινώσεις του προέδρου και του περιφερειάρχη και στη συνέχεια ο Γιώργος Παυλίδης θα προχωρήσει σε ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού.

Θα ακολουθήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

2.1. Κίνδυνος διακοπής λειτουργίας τους φράγματος Γαλήνης στην Τοπική Κοινότητα Κομάρων του Δήμου Ορεστιάδας στην ΠΕ Έβρου. Επερωτών : Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τρέλλης Χρήστος.

2.2. Η Π.Ε. Καβάλας μετατρέπεται σε άτυπο hot spot από την ανεξέλεγκτή εισροή λαθρομεταναστών. Επερωτών : Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ναθαναηλίδης Αναστάσιος

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΘΕΜΑΤΑ

3.1. Συζήτηση για τα μέτρα που αφορούν τον Αγροτικό Εξηλεκτρισμό και της επικαιροποίησης του αρχείου ηλεκτροδοτημένων γεωτρήσεων.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

4.1 Έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

4.2. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το έτος 2016, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας .

4.3. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ.123/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για καθορισμό θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι. στις υπηρεσίες της έδρας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

5.1 Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , Δήμου καβάλας, Επιμελητηρίου Καβάλας, Δημωφέλεια Καβάλας, για το έργο «5ο KAVALA AIR SEA SHOW 2016».

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

6.1 Έγκριση έκδοσης απόφασης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το υποέργο «Κατασκευή Μ/Τ στο τμήμα Α/Τα Χώρας Σαμοθράκης – ΤΕΚ Λακκώματος & κατασκευή φρεατίου προσαιγιάλωσης στην παραλία Λακκώματος» του έργου «Ολοκληρωμένη εργολαβία τηλεπικοινωνιακού δικτύου τεχνικών περιφερειών Βορείου & Νοτίου Ελλάδος (ΣΥΝΘ/1/ΤΟ/2015/1)- ¨Φρεάτια προσαιγιάλωσης & χερσαία και υποβρύχιων»

6.2. Έγκριση έκδοσης Βεβαιωτικής πράξης για την αυτοδίκαιη άρση της απαλλοτρίωσης του έργου : «Κατασκευή γέφυρας στον Ποταμό Αγγίτη και των προσβάσεών της στην Ε.Ο 12 στα όρια των Νομών Σερρών και Δράμας»

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

7.1 Έγκριση ανάκλησης της αριθμ. 108/15-10-2007 απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης για την επιστροφή ακινήτου στην Βακουφική Επιτροπή Δημαρίου Π.Ε Ξάνθης.

7.2. Επικύρωση τoυ απομαγνητοφωνημένου πρακτικού 2ης και 3ης συνεδρίασης έτους 2016 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…