Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο δήμος Ξάνθης παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες της Καβάλας

Ο δήμος Ξάνθης παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες της Καβάλας

0
dimarxopoulos tsanaka prosfyges

Ο δήμαρχος συνόδευσε την αποστολή των ειδών που συγκεντρώθηκαν από πολίτες και σχολικές μονάδες του δήμου μας

Κλιμάκιο του Δήμου Ξάνθης, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον Aντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Μιχαήλ Λομβαρδέα, βρέθηκαν την Πέμπτη στην Καβάλα, όπου παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες.

Η πρωτοβουλία της ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Ξάνθης, εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΕΔ ΑΜ-Θ. Τα είδη της ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν από 8 Μαρτίου στα Δημοτικά καταστήματα Κιμμερίων, Ευμοίρου και Σταυρούπολης, καθώς και στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας με την συνδρομή του συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ανέφερε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αποστολή βοήθειας του Δήμου της Ξάνθης, ούτε βέβαια και η τελευταία. Η αλληλεγγύη, καθώς η έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου μας στους πρόσφυγες θα συνεχιστεί όσο συνεχίζεται το δράμα τους. Οι προσπάθειες του Δήμου Ξάνθης για την στήριξη των προσφύγων θα εντείνονται, εκφράζοντας το σύνολο των πολιτών της Ξάνθης.

H Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της τόσο στο Δήμαρχο Ξάνθης για την πρωτοβουλία και τη στήριξη, όσο και σε όσους συνέδραμαν στην εν λόγω προσπάθεια. Ιδιαίτερες και εγκάρδιες ήταν οι ευχαριστίες της Δημάρχου προς τους πολίτες του Δήμου Ξάνθης για την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντιδρά η Λαϊκή Συσπείρωση για τα νέα πλευρικά διόδια στα Βαφέικα

Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων Ξάνθης και Αβδήρων  «Αποτελεί πρόκληση στις σημερινές συνθ…