Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Η απουσία αγωνιστικής δράσης «έριξε» την ένταση στην προπόνηση

Η απουσία αγωνιστικής δράσης «έριξε» την ένταση στην προπόνηση

0
proponisi-16

Εκτός οι διεθνείς Γούτας – Καμαρά και ο τραυματίας Ορφανίδης

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη ο Λουτσέσκου για να δει το φιλικό της Εθνικής

Με απογευματινή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Γούτας (Εθνική Ελπίδων) και Χάσα Καμαρά (Εθνική Μαυριτανίας) συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη. Εκτός προπόνησης εξάλλου είναι και ο Πέτρος Ορφανίδης ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του (οστικό οίδημα στον αστράγαλο) και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε περίπου 3 εβδομάδες σε αγωνιστική δράση.

Το κενό του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα δίνει την ευκαιρία στην ξανθιώτικη ομάδα να ρίξει λίγο την ένταση στις προπονήσεις κι έτσι χθες οι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και χαλάρωσαν παίζοντας δίτερμα.

Στη συνάντηση ΕΠΟ – προπονητών Super League θα βρεθεί την Τρίτη ο Λουτσέσκου

Στην Αθήνα θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη (29/03) ο προπονητής της Skoda Ξάνθη, Ραζβάν Λουτσέσκου όπου θα παρακολουθήσει μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές των ομάδων της Super League στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ισλανδία.

Στις προτεραιότητες τους Ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, όταν ανέλαβε την Εθνική ομάδα ήταν να διοργανώσει συνάντηση με τους προπονητές όλων των συλλόγων της Super League ούτως ώστε να έχει μία πρώτη ενημέρωση για την πορεία των Ελλήνων παικτών.

Το «μίτινγκ» προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Metropolitan» με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει του νέου κύκλου υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ μία ημέρα νωρίτερα οι συμμετέχοντες στη συνάντηση, δηλαδή όσοι προπονητές ομάδων δώσουν το «παρών», έχουν προσκληθεί από την ομοσπονδία και τον Γερμανό τεχνικό προκειμένου να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, θα γίνει συνάντηση και με τους ιατρούς των ομάδων κατόπιν πρωτοβουλίας του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Εθνικών ομάδων, του Ξανθιώτη Καθηγητή Γιώργου Γκοδόλια με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των ιατρικών παροχών προς τους διεθνείς παίκτες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική στα πλαίσια του «χτισίματος» από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, έχει προγραμματίσει δύο εντός έδρας φιλικά σήμερα (Πέμπτη 24/03) στις 20:00 με αντίπαλο τη Βοσνία (απευθείας Otesport 1) και την ερχόμενη Τρίτη (29/03).

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…