Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Απεβίωσε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας πριν 1 μήνα

Απεβίωσε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας πριν 1 μήνα

0
listeia-ilikiomeni

Η ηλικιωμένη γρονθοκοπήθηκε από δύο κουκουλοφόρους και νοσηλεύτηκε 12 μέρες. Κατέληξε στο σπίτι της από πνευμονικό οίδημα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ν. Κιφνίδη

Διατάχθηκε ιστολογική εξέταση για να διαπιστωθεί αν συνδέεται αιτιολογικά ο θάνατός της με τα τραύματα που της προκάλεσαν οι δράστες οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι

Απεβίωσε η 82χρονη γιαγιά που έπεσε 2 φορές θύμα ληστείας, την τελευταία φορά στις 13 Φλεβάρη. Ένα μήνα αργότερα και μετά από 12 μέρες νοσηλεία στο νοσοκομείο Ξάνθης η ηλικιωμένη κατέληξε στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο. Υπενθυμίζουμε πως η ηλικιωμένη ξυλοκοπήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου όταν δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος που μένει ολομόναχη και χτυπώντας την με γροθιές την ακινητοποίησαν με σκοπό να την ληστέψουν. Όμως ατύχησαν καθώς η γυναίκα δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα και έφυγαν άπραγοι. Όπως είχε καταθέσει τότε στην αστυνομία είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος ληστείας. Τότε όμως οι δράστες της αφαίρεσαν όλες τις οικονομίες της περίπου 30.000 ευρώ.

Διατάχθηκε ιστολογική εξέταση

Από την αστυνομία διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να διευκρινιστεί αν ο θάνατος της ηλικιωμένης συνδέεται με πιθανές βλάβες που προκλήθηκαν από τα τραύματα που της προκάλεσαν οι δράστες. Κρίθηκε απαραίτητο αυτό το στοιχείο γιατί αν αυτό πιστοποιηθεί από την ιατροδικαστική έκθεση τότε αλλάζει η δικογραφία και οι δράστες θα διωχθούν για κακουργηματική πράξη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κιφνίδη που διενήργησε την νεκροψία, ο θάνατος της ηλικιωμένης προήλθε από πνευμονικό οίδημα καθώς η υγεία της ήταν επιβαρυμένη από δυσλειτουργία και άλλων ζωτικών οργάνων ωστόσο διατάχθηκε και ιστολογική εξέταση τα αποτελέσματα της οποία θα βγουν μετά από μήνες.

Ασύλληπτοι οι δράστες

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες καθώς παρά τις έρευνες της αστυνομία δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» έχει ταυτοποιηθεί ό ένας εξ αυτών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…