Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πλατανιά

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πλατανιά

0
papasterianos

«Μέσα» όλοι εκτός των τραυματιών Ορφανίδη – Παπαστεριανού

Ενδιαφέρον από όμιλο Κοπελούζου για αγορά της Skoda Ξάνθη;

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επέστρεψαν στη Skoda Ξάνθη, καθώς μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου και την επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας, χθες το πρόγραμμα συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση, όπου οι ρυθμοί ανέβηκαν καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ παράλληλα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Χθες εξάλλου σημειώθηκε και η επιστροφή του Δημήτρη Γούτα στις προπονήσεις, καθώς ο νεαρός αμυντικός έλειψε για περίπου πέντε ημέρες λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να αυξήσει τους 32 βαθμούς που έχει στον σχετικό πίνακα και συνεχίζει να δουλεύει έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Πλατανιά την ερχόμενη Κυριακή. Το χθεσινό πρόγραμμα στο ξεκίνημά του περιλάμβανε βίντεο και ανάλυση του αγώνα με τον Λεβαδειακό ενώ στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ανέβασαν τους ρυθμούς και μετά την προθέρμανση το βάρος έπεσε στην τακτική και τα τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτρος Ορφανίδης και ο Μανώλης Παπαστεριανός, με τον πρώτο να υπολογίζεται για να επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες ενώ ο Παπαστεριανός πιθανόν να προλάβει το ματς με τον Πλατανιά. Χθες ωστόσο απουσίαζε ο Κασά Καμαρά που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυριτανίας, ενώ στα θετικά είναι ότι δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες.

Ενδιαφέρον από όμιλο Κοπελούζου για αγορά της Skoda Ξάνθη;

Ο Χρήστος Κοπελούζος είναι ο επιχειρηματίας στον οποίο έκανε κρούση ο Χρήστος Πανόπουλος για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, πακέτο με το ξενοδοχείο «Le Chalet». Μάλιστα, υπήρξαν συζητήσεις μαζί του! Αυτό μέσες άκρες αποκαλύπτει ο Κώστας Πλιάτσικας στην στήλη του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», όπου δίνει συνέχεια στις αποκαλύψεις που ο ίδιος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει επίσημη διάψευση από την πλευρά της ξανθιώτικης ΠΑΕ ή του Χρ. Πανόπουλου με κάποια ανακοίνωση διάψευσης.

Σε χθεσινό δημοσίευμα το ίδιο Μέσο αναφέρει πως «Το πρόσωπο που ορμώμενο από την οικονομική αυτάρκεια της θρακιώτικης ΠΑΕ, τη δυναμική και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της (προπονητικό κέντρο, ξενοδοχείο Le Chalet) έκατσε στο ίδιο τραπέζι να συζητήσει με τον Χρήστο Πανόπουλο την προοπτική της… μεταγραφής του στην Ξάνθη, ακούει στο όνομα Δημήτρης Κοπελούζος! Τεράστιος επιχειρηματίας με πολυσχιδή δραστηριότητα και μεγάλη δυναμική ιδιαίτερα στον τομέα του φυσικού αερίου».

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Κάτι που (για την ιστορία) εκτός από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης και τη στήλη, είναι σε θέση να γνωρίζουν και ορισμένοι εκ των στενών συνεργατών του Πανόπουλου, οι οποίοι (όλως τυχαίως;) «ηλεκτρίστηκαν» στο ανάγνωσμα του αποκλειστικού ρεπορτάζ, αναζητώντας τη πηγή της διαρροής». Πλέον – και με δεδομένο τον θόρυβο που δεδομένα θα προκληθεί, αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στο σίριαλ…

Απομένει να δούμε εάν το παραπάνω ρεπορτάζ έχει ισχύ στην παρούσα φάση, καθώς είναι γνωστό ότι στο παρελθόν ο Χρ. Πανόπουλος είχε επαφές με τον Όμιλο Κοπελούζου για επαγγελματικές δραστηριότητες. Εάν από τότε υπήρξε ενδιαφέρον για αγοραπωλησία της ΠΑΕ ή αν εκδηλώθηκε πρόσφατα, πιθανότατα να απαντηθεί το επόμενο διάστημα. Γεγονός εξάλλου είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη πολλάκις έχει τονίσει ότι θέλει να μεταβιβάσει την ΠΑΕ και να φύγει από το χώρο του ποδοσφαίρου, εφ’ όσον βρεθεί η κατάλληλη πρόταση και, ακόμη και αν δεν προέρχεται από τον Όμιλο Κοπελούζου, δεν θα αρνηθεί να εξετάσει κάποια άλλη εφ’ όσον κατατεθεί και επίσημα.

SUPER LEAGUE

ΕΠΟΜΕΝΗ (28η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΩΡΑ 19:00

ΑΕΛ Καλλονής – Α.Ε.Κ.

Ατρόμητος Αθ. – Παναιτωλικός

Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός – Πανθρακικός

Παναθηναϊκός – Βέροια

Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ.

Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 73*

2. Α.Ε.Κ. 53

3. Παναθηναϊκός 48

4. Π.Α.Ο.Κ. 44

5. Πανιώνιος 41

6. ΠΑΣ Γιάννινα 35

7. Πλατανιάς 35

8. Παναιτωλικός 34

9. Αστέρας Τρίπολης 34

10. Ατρόμητος Αθ. 33

11. Λεβαδειακός 33

12. Skoda Ξάνθη 32

13. Ηρακλής 31*

14. Βέροια 26

15. Πανθρακικός 17

16. ΑΕΛ Καλλονής 15

* Εκκρεμεί η αναμέτρηση Ηρακλής – Ολυμπιακός.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…