Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Δώρα, αυτόγραφα, φωτογραφίες και πολλές εκπλήξεις από τη Nova στους Ξανθιώτες!

Δώρα, αυτόγραφα, φωτογραφίες και πολλές εκπλήξεις από τη Nova στους Ξανθιώτες!

0
skoda-nova

Εντυπωσιακή η εκδήλωση στο κατάστημα Forthnet Ξάνθης στα πλαίσια του «Novasports Tour»

Παρευρέθηκαν οι Νιέτο, Σολτάνι, Καπετάνος από τη Skoda μαζί με πλήθος κόσμου

Την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους Ντάνι Νιέτο, Παντελή Καπετάνο και Καρίμ Σολτάνι είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Ξανθιώτες φίλαθλοι, καθώς η τριάδα των ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθη παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Forthnet Ξάνθης (Μ. Βόγδου 18).

Η εκδήλωση που αφορούσε το Novasports Tour «»Μία πόλη, μία ομάδα», ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη και οργανωμένη, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις του κόσμου που επισκέφθηκε το παραπάνω κατάστημα.

Οι παίκτες της Skoda Ξάνθη συνάντησαν τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους μοιράζοντας αυτόγραφα και πλούσια δώρα, ενώ πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές και να τους ευχηθεί ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Παράλληλα το τοπικό κατάστημα και η Forthnet έδωσαν την ευκαιρία στους συνδρομητές της αλλά και σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κατάστημα της Ξάνθης να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό γνώσεων γύρω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον νικητή να κερδίζει μια ετήσια συνδρομή της Nova, προκειμένου να μην χάνει στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Εκτός της συνδρομής, κληρώθηκαν κι άλλα δώρα όπως φανέλες της ομάδας και μπάλες με υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Επίσης όλοι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά και διεκδίκησαν πλήθος δώρων χωρίς να απαιτείται αγορά προϊόντος.

Α. Αντωνιάδης: «Επιβραβεύουμε τον πελάτη»

Ο υπεύθυνος του καταστήματος Forthnet Ξάνθης κ. Ανέστης Αντωνιάδης στις δηλώσεις του σχετικά με την εκδήλωση σημείωσε: «Το Novasports Tour είναι μια καινούρια προσπάθεια από την Nova που ξεκινά από την Ξάνθη και θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες έξι πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με επόμενο σταθμό τα Ιωάννινα. Είναι μια εκδήλωση για να ανταμείψουμε τους συνδρομητές και τους πελάτες μας, να έρθουν με τα παιδιά τους, να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας μας αλλά και να κερδίσουν πολλά δώρα. Στην ουσία επιβραβεύουμε τον πελάτη, που ουσιαστικά είναι ο μέτοχος της εταιρίας καθώς με την συνδρομή του η Nova εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα του οποίο τα τηλεοπτικά δικαιώματα διαθέτει».

Ο ίδιος για τη στήριξη του καταστήματος και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης (ήταν ο μεγάλος χορηγός του τελικού ΕΠΣ) τόνισε: «Είχαμε μια επαφή με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Πανίδη, εμείς όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά και Πανελλαδικά όσο μπορούμε προσπαθούμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που είναι το κύτταρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και είμαστε εδώ σε κάθε προσπάθεια και όποτε είναι αυτό εφικτό να βοηθήσουμε την ΕΠΣ στις ενέργειες και προσπάθειες της για την αναβάθμιση και στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

«Novasports Tour» από την Ξάνθη σε όλη την Ελλάδα!

Δηλώσεις έκανε και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Σχέσεων της Forthnet και των καναλιών Novasports Αλέξης Καναβός που τόνισε: «Μετά την περσινή επιτυχία του αφιερώματος της Nova «Μια πόλη… Μια ομάδα… Μια μοναδική εμπειρία» αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω και να κάνουμε τον θεσμό του Novasports Tour, δηλαδή μια περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ξεκινώντας αρχικά από την Ξάνθη για να ακολουθήσουν στη συνέχεια πόλεις όπως τα Ιωάννινα, η Τρίπολη, το Αγρίνιο αλλά και κάποιες άλλες που θα προγραμματιστούν στην πορεία, με τα καταστήματα της Forthnet να παίζουν τον κεντρικό ρόλο και φυσικά οι τοπικές ομάδες. Στόχος είναι μέσα από αυτό το θεσμό να φέρουμε κοντά μικρούς και μεγάλους φίλους στα καταστήματα Forthnet αρχικά για να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο και παράλληλα να τους δώσουμε την ευκαιρία να βρεθούν με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας».

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…