Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Απεργιακή φωνή και από το Νέστο

Απεργιακή φωνή και από το Νέστο

0
apergia feb16nestos

Με αυτοκίνητα, ταξί και λεωφορεία του ΚΤΕΛ που διατέθηκαν μετακινήθηκαν οι διαδηλωτές στο ποτάμι όπου έκλεισαν το δρόμο για πέντε ώρες

Στο Νέστο και στο μπλόκο των αγροτών δόθηκε η συνέχεια της χθεσινής απεργιακής κινητοποίησης. Μεγάλο μέρος των διαδηλωτών, ανάμεσά τους και πολλοί εκπρόσωποι των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων, με αυτοκίνητα και με τα 10 λεωφορεία που διέθεσε το ΚΤΕΛ Ξάνθης μετακινήθηκαν στο Νέστο, όπου έκλεισαν το δρόμο από τη 1 μμ έως τις 6 μμ.

Οι σύλλογοι και τα σωματεία κρέμασαν τα πανό τους στα τρακτέρ, τα ταξί παρατάχθηκαν στη σειρά δίπλα από το μπλόκο, ενώ κύριο θέμα στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν ήταν η μαζικότητα της κινητοποίησης και κατά πόσο τα μέλη των επαγγελματικών σωματείων ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα για απεργία.

Στην υποδοχή, λίγο πριν τη γέφυρα ήταν παραταγμένα τα φορτηγά του σωματείου Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Ξάνθης, στο ίδιο σημείο όπου η Τροχαία με τρία αυτοκίνητα και με τη συνδρομή του Στρατού έδινε οδηγίες προς τους οδηγούς να επιστρέψουν καθώς ο δρόμος ήταν κλειστός.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα μικρά «τσιμπούσια» από διαδηλωτές που είχαν προνοήσει και είχαν φέρει και… προμήθειες!

Ε.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …