Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Αδειάζει το «ρόστερ» – στην πόρτα της εξόδου και ο Οβίντιου Ερέα

Αδειάζει το «ρόστερ» – στην πόρτα της εξόδου και ο Οβίντιου Ερέα

0
erea

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ενόψει Ηρακλή

Την Κυριακή (31/01) στις 17:15 η αναμέτρηση με τον «Γηραιό» στα Πηγάδια

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη χθεσινή προπόνηση της Skoda Ξάνθη, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στο ομαδικό πρόγραμμα οι Βασιλακάκης, Νιέτο που τις προηγούμενες ημέρες ακολουθούσαν ατομικό και να ενσωματώνονται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στην ομαδική προπόνηση. Αντίθετα εκτός προπόνησης έμεινε ο Γουάλας, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Όσον αφορά την προπόνηση, ξεκίνησε με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι έπειτα οι παίκτες βγήκαν στα γήπεδα του προπονητήριου για αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής σε αμυντική και επιθετική ανάπτυξη.

«Σκάουτινγκ» σε Ηρακλή μέσω… κυπέλλου

Την ευκαιρία να κάνουν… έξτρα παρακολούθηση στον επόμενο αντίπαλο, τον Ηρακλή, θα έχουν σήμερα οι ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη, καθώς σήμερα το βράδυ (19:30) ο «Γηραιός» θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το θεσμό του κυπέλλου. Οι άνθρωποι της ξανθιώτικης ομάδας θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το παιχνίδι ενώ θα συλλεχθούν σε βίντεο οι σημαντικότερες στιγμές για να δουν την επόμενη ημέρα και οι παίκτες, στην καθιερωμένη ¨βιντεοθεραπεία¨.

Περνάει την πόρτα της εξόδου και ο Ερέα

Συνεχίζεται το «ξεσκαρτάρισμα» στο έμψυχο δυναμικό της Skoda Ξάνθη, καθώς όπως όλα δείχνουν την πόρτα της εξόδου θα περάσει ακόμη ένας παίκτης, ο Ρουμάνος μέσος Οβίντιου Ερέα. Σε αυτό συνηγορούν και τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 30χρονου ποδοσφαιριστή που θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Ερέα από την Ξάνθη, εφ’ όσον βρεθεί η «χρυσή τομή» στη λύση του συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα. Ο Οβίντιου Χέρεα ήρθε στην Ξάνθη το καλοκαίρι και μέτρησε 22 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 5 γκολ.

Να σημειώσουμε ότι ήδη αποδεσμεύθηκαν οι Έλτον Ντα Σίλβα και Τόμισλαβ Τόμιτς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι Γιάννης Ζαραδούκας, Πάβολ Φάρκας και Κρίστοφερ Αλμέιδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εφ’ όσον προχωρήσουν οι παραπάνω αποδεσμεύσεις, οι αποχωρήσεις παικτών που αποκτήθηκαν στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα φτάσουν τις έξι, από τις εννέα συνολικά που έγιναν για την ενίσχυση της ομάδας, καθώς θα μείνουν μόνο οι Τσέναμο, Νιέτο και Ντιμιτρόφ, δηλαδή το 1/3 των μεταγραφών!

Να υπενθυμίσουμε ότι στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Skoda Ξάνθη πήρε τους Γούτα (δανεικός από Ολυμπιακό), Βασίλη Σκούρτη (ελεύθερος από Αστέρα Τρίπολης) και Χάσα Καμαρά (ελεύθερος από Εργοτέλη), ενώ με την επικείμενη αποχώρηση του Ερέα είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για απόκτηση ενός ακόμη μέσου.

SUPER LEAGUE

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

15.00: Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής

17.15: Πανθρακικός – Πανιώνιος

19.30: Π.Α.Ο.Κ. – Ατρόμητος Αθ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

15.00: Α.Ε.Κ. – Βέροια

15.00: Αστέρας Τρ. – Λεβαδειακός

17.15: Skoda Ξάνθη – Ηρακλής

17.15: Πλατανιάς – Παναθηναϊκός

19.30: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 55

2. Α.Ε.Κ. 39

3. Παναθηναϊκός 35**

4. Π.Α.Ο.Κ. 33

5. Αστέρας Τρ. 28

6. Πανιώνιος 28

7. ΠΑΣ Γιάννινα 24

8. Λεβαδειακός 23*

9. Παναιτωλικός 23

10. Ηρακλής 23

11. Πλατανιάς 21

12. Skoda Ξάνθη 19

13. Βέροια 19

14. Ατρόμητος Αθ. 18*

15. Πανθρακικός 13

16. ΑΕΛ Καλλονής 10

* Εκκρεμεί η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθ. που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

** Ο Παναθηναϊκός έχει -3 βαθμούς.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…